Από την Τρίτη το “Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Λάρισας” Reviewed by Momizat on . Ξεκινάει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Λάρισας με «Οικογενειακή Ψυχολογία». Στα πλαίσια της γνωριμίας μάλιστα του θεσμού με όλους τους Πολίτες Ξεκινάει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Λάρισας με «Οικογενειακή Ψυχολογία». Στα πλαίσια της γνωριμίας μάλιστα του θεσμού με όλους τους Πολίτες Rating: 0

Από την Τρίτη το “Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Λάρισας”

Από την Τρίτη το “Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Λάρισας”

Ξεκινάει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Λάρισας με «Οικογενειακή Ψυχολογία». Στα πλαίσια της γνωριμίας μάλιστα του θεσμού με όλους τους Πολίτες της περιοχής ο Εκπαιδευτικός Φορέας «Πολίτες Εν Γνώσει Λάρισας» θα προσφέρει το πρώτο τρίωρο σεμινάριο δωρεάν. Αξίζει να σημειωθεί πως συμμετοχή στα μαθήματα μπορούν να δηλώσουν όλοι χωρίς ηλικιακή ή εκπαιδευτική διάκριση.

Στην υποβοήθηση των γονιών για τη «σωστή» αγωγή των παιδιών τους -ώστε να αναπτυχθούν αυτά ομαλά και να αποκτήσουν τα απαραίτητα για τη μελλοντική τους ζωή εφόδια- στοχεύει το παρόν Σεμινάριο μέσα από την κατάρριψη προκαταλήψεων και στερεοτύπων, την αποκατάσταση λανθασμένων απόψεων, την ανάδειξη των πιο συνηθισμένων προβλημάτων και των αιτιών τους, την κατάδειξη της σημασία της οικογένειας για την πρόληψη ή την επίλυσή τους, τη μετάδοση επιστημονικών γνώσεων για την επιτυχή άσκηση του ρόλου του γονέα, αλλά και την αποενοχοποίησή μας για «αμαρτίες» που δεν διαπράξαμε.

Κάθε «μάθημα», το οποίο θα έχει τη μορφή εισήγησης και εργαστηρίου, ταυτόχρονα, θα εξαντλείται σε τρίωρη συνάντηση με τους γονείς, που θα περιλαμβάνει ανάπτυξη συγκεκριμένου θέματος και παρεμβάσεις του ακροατηρίου με ερωτήματα, απορίες, σχόλια, κατάθεση προσωπικών τους εμπειριών, μελέτες περίπτωσης και συζήτηση.

Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν σε ένα κύκλο έντεκα (11) τρίωρων διαλέξεων κάθε Τρίτη από τις 17.00-20.00 στην αίθουσα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Λάρισας κοντά στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο (Καψούρη 4)

Επιστημονικά Υπεύθυνη & Εισηγήτρια η κα. Αδάμου Ράση Μαίρη Σχολική Σύμβουλος κάτοχος διδακτορικού διπλώματος Ψυχολογίας στις Επιστήμες Αγωγής.

Στο τέλος του κύκλου σπουδών θα δοθεί Βεβαίωση Σπουδών.

Πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν στο τηλέφωνο 6980218621 (10.00-14.00 & 18.00-21.00) ή στην ιστοσελίδα του φορέα: www.politesengnosei.gr όπου μπορούν να πραγματοποιήσουν και ηλεκτρονικά την εγγραφή τους

Αφήστε το σχόλιο σας