Από τη Μύρινα με αγάπη Reviewed by Momizat on . Ως ουδέν γλύκιον ης πατρίδος ουδέ τοκήων γίνεται. Όμηρος Την ιδιαίτερη πατρίδα της την πανέμορφη Μυρινα επισκέπτεται κάθε μήνα η συμπολίτισσα γιατρός  Ελένη Δελ Ως ουδέν γλύκιον ης πατρίδος ουδέ τοκήων γίνεται. Όμηρος Την ιδιαίτερη πατρίδα της την πανέμορφη Μυρινα επισκέπτεται κάθε μήνα η συμπολίτισσα γιατρός  Ελένη Δελ Rating: 0

Από τη Μύρινα με αγάπη

Από τη Μύρινα με αγάπη

Ως ουδέν γλύκιον ης πατρίδος ουδέ τοκήων γίνεται. Όμηρος

Την ιδιαίτερη πατρίδα της την πανέμορφη Μυρινα επισκέπτεται κάθε μήνα η συμπολίτισσα γιατρός  Ελένη Δεληγιάννη . Έλκει την καταγωγή της από το νησί της Λήμνου όπου το νέο παράρτημα του ιατρείου της λειτουργεί εκεί εδώ και δύο χρόνια. Εκεί στην πατρίδα του Ηφαίστου , στη σπηλιά του Φιλοκτήτη και το Καβίρειο , η Ελένη  ασκεί τα ιατρικά της καθήκοντα όταν αποχωρίζεται τη δεύτερη πατρίδα της , αυτή του Ασκληπιού. 

 

Τα στενά λιθόστρωτα καλντερίμια, τα κεραμοσκέπαστα σπίτια, τα παλιά αρχοντικά δημιουργούν ένα σκηνικό απαράμιλλης και πρωτόγονα ανεπιτήδευτης ομορφιάς, που δύσκολα συναντά κανείς σήμερα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μυρινα Λέσβος

Τα δεκάδες ψαροκάικα στο λιμάνι, οι μυρουδιές από τις ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκα ψάρια και εκλεκτά ντόπια κρασιά, συνθέτουν μια εικόνα που δεν ξεχνιέται εύκολα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή