Από τις κορυφές στο γλέντι ο ΟΠΟΠ Reviewed by Momizat on . Βραδιά με μουσική, τραγούδι και πολύ κέφι, για τους ορειβάτες του ΟΠΟΠ, του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης, ήταν η προχθεσινή. Στη Σουίτα, διοργανώθηκε μ Βραδιά με μουσική, τραγούδι και πολύ κέφι, για τους ορειβάτες του ΟΠΟΠ, του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης, ήταν η προχθεσινή. Στη Σουίτα, διοργανώθηκε μ Rating: 0

Από τις κορυφές στο γλέντι ο ΟΠΟΠ

Από τις κορυφές στο γλέντι ο ΟΠΟΠ

Βραδιά με μουσική, τραγούδι και πολύ κέφι, για τους ορειβάτες του ΟΠΟΠ, του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης, ήταν η προχθεσινή. Στη Σουίτα, διοργανώθηκε μια συναυλία, μια γιορτή για την ενίσχυση του Συλλόγου, ο οποίος συνεχώς βρίσκεται στα… ψηλά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Και είναι σημαντικό για έναν Σύλλογο να μπορεί να δίνει συνεχώς ερεθίσματα και να πραγματοποιεί δράσεις, για τον αθλητισμό, την υγεία, τη φύση.

Η βραδιά πάντως, κύλησε μέχρι πρωίας σε άλλον τόνο. Οι Β. Αναγνώστου, Γ. Στάθης. Γ. Τρικόπουλος και Γ. Τούμπας, με την απαραίτητη προσθήκη τού εκ του ΟΠΟΠ Χ. Καραμπέρη, με ένα πλούσιο πρόγραμμα, απογείωσαν το κέφι και κράτησαν σε υψηλά επίπεδα τη μουσική βραδιά. Εξάλλου, το ΔΣ του ΟΠΟΠ τους ευχαριστεί, όπως ευχαριστεί και «τους εκπροσώπους των ορειβατικών συλλόγων Τρικάλων (ΣΠΟΡΤ & ΣΟΧΤ) της Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), τους εκπροσώπους του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, τους εκπροσώπους της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων», αλλά και «όλους τους φίλους και μέλη του ΟΠΟΠ που ήρθαν και διασκέδασαν μαζί μας», ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για τις κορυφές.

Πληροφορίες για τον ΟΠΟΠ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.opopilis.gr

* Οι φωτό ανοίγουν σε νέα καρτέλα με δεξί κλικ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή