Από το Ροπωτό και δυνατά το ξεκίνημα της Προεκλογικής Εκστρατείας, για τον Κώστα Μαράβα Reviewed by Momizat on . Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις παραμονή της Εορτής της Μνήμης του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Ροπωτό, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης & εκ νέου υποψήφιος κ. Κω Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις παραμονή της Εορτής της Μνήμης του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Ροπωτό, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης & εκ νέου υποψήφιος κ. Κω Rating: 0

Από το Ροπωτό και δυνατά το ξεκίνημα της Προεκλογικής Εκστρατείας, για τον Κώστα Μαράβα

Από το Ροπωτό και δυνατά το ξεκίνημα της Προεκλογικής Εκστρατείας, για τον Κώστα Μαράβα

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις παραμονή της Εορτής της Μνήμης του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Ροπωτό, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης & εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, συνοδευόμενος από αρκετούς νυν και νέους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του, όπου και παρακολούθησε τον Εσπερινό στο Εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη.

Maravas Ropoto (1)
Maravas Ropoto (2)

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος διεκδικώντας για δεύτερη φορά τον Δημαρχιακό  θώκο, συνοδευόμενος από του υποψήφιους δημοτικούς Συμβούλους του, επισκέφθηκε τις ταβέρνες της περιοχής του Αγίου Ιωάννη, όπου χαιρέτισε τον παριστάμενο κόσμο, που τον υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα, ανταποκρινόμενος στην έκκληση του κ. Μαράβα να τον στηρίξουν στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ώστε να χρισθεί εκ νέου Δήμαρχος και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, για να συνεχισθεί το δημιουργικό  έργο που ήδη έχει ξεκινήσει η παρούσα δημοτική Αρχή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή