Από 25 Σεπτεμβρίου επιβάτες στα «έξυπνα» λεωφορεία Reviewed by Momizat on . Δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους τα στελέχη της e-trikala A.E. για την έως τώρα συμπεριφορά των τρικαλινών οδηγών στο θέμα του λεωφορείου χωρίς οδηγό. Μιλώντας Δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους τα στελέχη της e-trikala A.E. για την έως τώρα συμπεριφορά των τρικαλινών οδηγών στο θέμα του λεωφορείου χωρίς οδηγό. Μιλώντας Rating: 0

Από 25 Σεπτεμβρίου επιβάτες στα «έξυπνα» λεωφορεία

Από 25 Σεπτεμβρίου επιβάτες στα «έξυπνα» λεωφορεία

Δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους τα στελέχη της e-trikala A.E. για την έως τώρα συμπεριφορά των τρικαλινών οδηγών στο θέμα του λεωφορείου χωρίς οδηγό. Μιλώντας στην «Eνημέρωση» ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Οδυσσέας Ράπτηςχαρακτηρίζει «συγκινητική τη συμπεριφορά των πολιτών» κρατώντας άδεια τη διαδρομή τις ώρες διέλευσης του αυτοματοποιημένου οχήματος.

Σχετικά με το θέμα της επιβίβασης του κόσμου αυτό θα συμβεί τελικά από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, βάσει προγράμματος.

Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να λυθούν μια σειρά από θέματα ασφαλείας όπως η τοποθέτηση φαναριών σε ακόμη δύο κόμβους στη γέφυρα Γκίκα και στην οδό Αμαλίας, ενώ όπως τονίζεται κατά τη διέλευση του λεωφορείου θα δίνεται από τα φανάρια προτεραιότητα σε αυτό και στη συνέχεια στα υπόλοιπα οχήματα.

Τέλος όσον αφορά τα σχολεία ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από τον προσεχή Οκτώβριο αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία και τα σχετικά δρομολόγια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή