Απ’ ευθείας πτήσεις Θεσσαλία – Λονδίνο Reviewed by Momizat on . Απ' ευθείας αεροπορική σύνδεση με το Λονδίνο αποκτά ο Βόλος από το καλοκαίρι του 2018 και αναλόγως της επιβατικής κίνησης τα δρομολόγια θα επεκταθούν και θα πυκ Απ' ευθείας αεροπορική σύνδεση με το Λονδίνο αποκτά ο Βόλος από το καλοκαίρι του 2018 και αναλόγως της επιβατικής κίνησης τα δρομολόγια θα επεκταθούν και θα πυκ Rating: 0

Απ’ ευθείας πτήσεις Θεσσαλία – Λονδίνο

Απ’ ευθείας πτήσεις Θεσσαλία – Λονδίνο

Απ’ ευθείας αεροπορική σύνδεση με το Λονδίνο αποκτά ο Βόλος από το καλοκαίρι του 2018 και αναλόγως της επιβατικής κίνησης τα δρομολόγια θα επεκταθούν και θα πυκνώσουν.

Τα αεροπορικά δρομολόγια θα εκτελούνται από την EasyJet και θα συνδέουν τον αερολιμένα του Βόλου στην Νέα Αγχίαλο με το αεροδρόμιο του Gatwick,που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε πριν από μέρες κατά την διάρκεια της μεγάλης Εκθεσης Τουρισμού του Λονδίνου, όπου συμμετέχει σταθερά συμμετέχει το δίδυμο “Βόλος-Πήλιον” και η οριστική συμφωνία “έκλεισε” στον Βόλο όταν εκπρόσωποι της EasyJet επισκέφθηκαν την περιοχή και είδαν και ενθουσιάστηκαν με τις εγκαταστάσεις του αερολιμένα στην Νέα Αγχίαλο.

Τα νέα αεροπορικά δρομολόγια μεταξύ Βόλου και Λονδίνου, θα ξεκινήσουν σε πρώτη φάση στο τέλος του προσεχούς Ιουνίου, θα έχουν διάρκεια 20 εβδομάδων και θα ολοκληρωθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Θα εκτελούνται 2 πτήσεις την εβδομάδα από το αεροδρόμιο του Gatwick προς τον Βόλο και το αντίστροφο με αεροσκάφη μεσαίου μεγέθους των 188 θέσεων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή