Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά Reviewed by Momizat on . «Καιρός πανιά , καιρός κουπιά», λέει ο πάνσοφος λαός μας. Ο λόγος και ο συνειρμός για τον κατήφορο της πάλαι ποτέ δόξης του ΠΑΣΟΚ των μεγάλων αλλαγών! Οι εικόνε «Καιρός πανιά , καιρός κουπιά», λέει ο πάνσοφος λαός μας. Ο λόγος και ο συνειρμός για τον κατήφορο της πάλαι ποτέ δόξης του ΠΑΣΟΚ των μεγάλων αλλαγών! Οι εικόνε Rating: 0

Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά

Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά

«Καιρός πανιά , καιρός κουπιά», λέει ο πάνσοφος λαός μας.
Ο λόγος και ο συνειρμός για τον κατήφορο της πάλαι ποτέ δόξης του ΠΑΣΟΚ των μεγάλων αλλαγών! Οι εικόνες μιλούν απο μόνες τους: η μια, του πάλαι ποτέ κραταιού κόμματος με τα γραφεία επί της οδού Ασκληπιού και η άλλη απο την εισοδο των νέων γραφείων στην οδό Χατζηγάκη.

Το ΠΑΣΟΚ, που μεσουρανούσε με τα στελέχη του όλα και τους αυλοκόλακες της «Κλαδικής» να κατέχουν θώκους, βρέθηκε από τα ψηλά στα χαμηλά. Από τα ποσοστά του μετεκλογικά, από τις δημοσκοπήσεις, από τον καταποντισμό πρωτοκλασάτων, μέχρι και από τη μεταφορά των γραφείων του σε παρόδους με ταμπέλα που θα ‘λεγε κανείς πως αχνοφαίνεται. Ο ήλιος του έδυσε και ίσα που φαίνεται στην πινακίδα που βρίσκεται έξω από τα κεντρικά γραφεία της πόλης των Τρικάλων, τα οποίο στεγάζονται -όχι τυχαία- σε ένα μικρό και λιτό χώρο, για οικονομικούς λόγους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή