Απ’ το τρανό Γαρδίκι, με χορό μέχρι πρωίας Reviewed by Momizat on . Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 το 3ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών. Οι συγχωριανοί μας, μας τίμησαν για ακόμη μία φορά και έδειξαν Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 το 3ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών. Οι συγχωριανοί μας, μας τίμησαν για ακόμη μία φορά και έδειξαν Rating: 0

Απ’ το τρανό Γαρδίκι, με χορό μέχρι πρωίας

Απ’ το τρανό Γαρδίκι, με χορό μέχρι πρωίας

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 το 3ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών.

Οι συγχωριανοί μας, μας τίμησαν για ακόμη μία φορά και έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους αφού συγκεντρώθηκαν πάνω από 600 άτομα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο κέντρο εκδηλώσεων. Η συγκινητική στήριξη όλων των συγχωριανών δίνει δύναμη στους νέους του Γαρδικίου να συνεχίσουμε!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Παγκόσμια Βλάχικη Αμφικτιονία τίμησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεολαίας Γαρδικίου για την προσφορά και συμβολή του στο βλαχόφωνο ελληνισμό.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Μιχάλη Μαγειρία (Πρόεδρος ΠΟΠΣ ΒΛΑΧΩΝ & Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας),τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση καθώς  και όλες τις επιχειρήσεις της πόλης που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγγίζοντας τον αριθμό ρεκόρ των 350 δώρων.

Ευχαριστούμε επίσης όλα τα ΜΜΕ για τη στήριξη και την προβολή.

Μετά τιμής,

το Δ.Σ
gardiki8 gardiki1 gardiki2 gardiki3 gardiki4 gardiki5 gardiki6 gardiki7

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή