Αργησαν, αλλά συσπειρώνονται οι τρικαλινοί επαγγελματίες, ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα Reviewed by Momizat on . Είδαν κι απόειδαν οι έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες των Τρικάλων με τα τόσα οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται, και σκέφτηκαν αυτό που από καιρό έπρεπε να έχει Είδαν κι απόειδαν οι έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες των Τρικάλων με τα τόσα οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται, και σκέφτηκαν αυτό που από καιρό έπρεπε να έχει Rating: 0

Αργησαν, αλλά συσπειρώνονται οι τρικαλινοί επαγγελματίες, ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα

Αργησαν, αλλά συσπειρώνονται οι τρικαλινοί επαγγελματίες, ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα

Είδαν κι απόειδαν οι έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες των Τρικάλων με τα τόσα οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται, και σκέφτηκαν αυτό που από καιρό έπρεπε να έχει γίνει. Να συντονιστούν με άλλους συλλόγους και σωματεία, που πλήττονται, τόσο από το φορολογικό, με τα εξοντωτικά πρόστιμα και την υπερφορολόγηση, όσο και από το ασφαλιστικό. Ετσι, αποφάσισαν να καλέσουν σε σύσκεψη για συντονισμό και κοινή δράσει, αύριο Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία του  Εμπορικού Συλλόγου Σωκράτους 23, τους εξής:

1.   ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

2.  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

3.  ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

4.  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

5.  ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

6.  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

7.  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (προφανώς εννοούν το ΤΕΕ)

8.ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ουσιαστικά πρόκειται για το ευρύτερο δυνατό φάσμα εκπροσώπησης επαγγελματιών από τον νομό μας. Και, όπως σημειώνεται στην πρόσκληση, «Λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων και της ανάγκης συντονισμού όλων για τη λύση τους  η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη». Και όχι μόνο η συμμετοχή στη σύσκεψη, αλλά και σε ό,τι αποφασιστεί πλέον.

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή