Αργησε ο στολισμός της Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Για μια ακόμη χρονιά δυσμενή είναι τα σχόλια των δημοτών για την καθυστέρηση που παρατηρείται και φέτος στον στολισμό της πόλης ενόψει Χριστουγέννων. Πριν από λ Για μια ακόμη χρονιά δυσμενή είναι τα σχόλια των δημοτών για την καθυστέρηση που παρατηρείται και φέτος στον στολισμό της πόλης ενόψει Χριστουγέννων. Πριν από λ Rating: 0

Αργησε ο στολισμός της Καλαμπάκας

Αργησε ο στολισμός της Καλαμπάκας

Για μια ακόμη χρονιά δυσμενή είναι τα σχόλια των δημοτών για την καθυστέρηση που παρατηρείται και φέτος στον στολισμό της πόλης ενόψει Χριστουγέννων.

Πριν από λίγες μέρες, όπως γράφει η εφημερίδα tameteora.gr,  η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Λίλα Μπαντέκα-Νάνη είχε πει ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να στολιστεί το συντομότερο δυνατό η πόλη, κάτι που μόλις από σήμερα ξεκίνησε δειλά-δειλά.

Κι όλα αυτά ενώ ο Μύλος έχει ανοίξει τις πύλες του και άρχισε να δέχεται τους πρώτους του επισκέπτες.

Σε αναμονή είμαστε και για το πρόγραμμα των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας, προσχέδιο των οποίων είχε δοθεί από την κ. Μπαντέκα σε παλαιότερη συνέντευξη τύπου, όταν και απηύθυνε κάλεσμα σε εθελοντές για συμμετοχή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή