Αργούν οι προσλήψεις με τα πεντάμηνα Reviewed by Momizat on . Mε βάση το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και εκτός απαγορεύσεων προεκλογικής περιόδου θα προχωρήσουν οι προσλήψεις 52.818 ατόμων που θα απασχοληθούν σε προγράμματ Mε βάση το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και εκτός απαγορεύσεων προεκλογικής περιόδου θα προχωρήσουν οι προσλήψεις 52.818 ατόμων που θα απασχοληθούν σε προγράμματ Rating: 0

Αργούν οι προσλήψεις με τα πεντάμηνα

Αργούν οι προσλήψεις με τα πεντάμηνα

Mε βάση το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και εκτός απαγορεύσεων προεκλογικής περιόδου θα προχωρήσουν οι προσλήψεις 52.818 ατόμων που θα απασχοληθούν σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ.Οι συγκεκριμένες προσλήψεις που θα γίνουν κυρίως σε δήμους δεν εμπίπτουν την κείμενη νομοθεσία που απαγορεύει τις προσλήψεις κατά την διάρκεια προεκλογικής περιόδου.
Στα μέσα Ιανουαρίου ακουγόταν ως φήμη ότι θα “άνοιγε” η ηλεκτρονική αίτηση του ΟΑΕΔ για την υποβολή αιτήσεων από ανέργους που θα απασχοληθούν σε δήμους, περιφέρειες και υπουργεία. Ομψς, η προκήρυξη των εκλογών έχει απαγορεύσει κάθε πρόσληψη στο Δημόσιο, οπότε αναγκαστικά η όλη διαδικασία μεταφέρεται για μετά τα τέλη Φλεβάρη.
Όσον αφορά τους τέσσερις δήμους του νομού μας η κατανομή περιλαμβάνει συνολικά 514 θέσεις με τη μερίδα του λέοντος να πηγαίνει στο δήμο Τρικκαίων.
Ειδικότερα στο μεγαλύτερο δήμο του νομού μας θα προσληφθούν μέσω των πενταμήνων 331 άτομα. Σύμφωνα με την κατανομή οι περισσότεροι προσληφθέντες ανήκουν στην κατηγορία γενικών καθηκόντων (ΥΕ) (138) και ακολουθούν οδηγός με άδεια οδήγησης κατηγορίας Γ’ (ΔΕ-19), Βοηθοί Βρεφοκόμοι (ΔΕ-14), Φύλακες (ΔΕ-12) κ.α.
Σύμφωνα με την ίδια απόφαση οι θέσεις στους υπόλοιπους δήμους του νομού είναι:
Καλαμπάκας (89), Πύλης (40) και Φαρκαδόνας (54).
Επίσης θέσεις προβλέπονται στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αλλά και σε άλλες υπηρεσίες όπως αρχαιολογικές υπηρεσίες και δικαστήρια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή