«Αριστείο Φιλολογίας» και Έπαινος από τον Φ.Ι.ΛΟ.Σ. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 11.45 π.μ., στην αίθουσα της «Βιβλιοθήκης Παναγιώτη και Μαρίας Χατζηγάκη – Φ.Ι.ΛΟ.Σ.» (Πλατεία Ρήγα Φεραίου), ο Φιλολογικός, Ισ Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 11.45 π.μ., στην αίθουσα της «Βιβλιοθήκης Παναγιώτη και Μαρίας Χατζηγάκη – Φ.Ι.ΛΟ.Σ.» (Πλατεία Ρήγα Φεραίου), ο Φιλολογικός, Ισ Rating: 0

«Αριστείο Φιλολογίας» και Έπαινος από τον Φ.Ι.ΛΟ.Σ. Τρικάλων

«Αριστείο Φιλολογίας» και Έπαινος από τον Φ.Ι.ΛΟ.Σ. Τρικάλων

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 11.45 π.μ., στην αίθουσα της «Βιβλιοθήκης Παναγιώτη και Μαρίας Χατζηγάκη – Φ.Ι.ΛΟ.Σ.» (Πλατεία Ρήγα Φεραίου), ο Φιλολογικός, Ιστορικός, Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων θα απονείμει το Αριστείο Φιλολογίας «Χρίστος Θεοδωρίδης» σε απόφοιτη Λυκείου του Ν. Τρικάλων η οποία εισήχθη με την υψηλότερη βαθμολογία σε τμήμα Φιλολογίας από όλους τους αποφοίτους Λυκείων του Ν. Τρικάλων. Επίσης θα απονείμει και Έπαινο σε άλλη απόφοιτη, η οποία εισήχθη σε τμήμα Φιλολογίας με βαθμό άνω του 18 (πάνω από 18.000 μόρια). Σε τμήμα Ιστορίας κανένας δεν εισήχθη με βαθμό άνω του 18, και ως εκ τούτου δεν θα απονεμηθεί το Αριστείο Ιστορίας «Κων/νος Κούμας».
Ειδικότερα το Αριστείο Φιλολογίας «Χρίστος Θεοδωρίδης» θα απονεμηθεί φέτος στην δ. Μαρία Χατζή του Στυλιανού και της Κων/νας, απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό 18,45 (18.464 μόρια). Το Αριστείο περιλαμβάνει ειδικό δίπλωμα τιμής και χρηματικό βραβείο 500 ευρώ, το οποίο είναι χορηγία της Τρικαλινής ομ. καθηγήτριας του Αριστ. Παν/μίου Θεσ/νίκης κ. Νίκης Παπατριανταφύλλου-Θεοδωρίδη, εις μνήμην του αειμνήστου συζύγου της Χρίστου Θεοδωρίδη, κλασικού φιλολόγου – καθηγητή του Α.Π.Θ. Επίσης θα της δοθούν δωρεάν και όλοι οι διαθέσιμοι τόμοι του επιστημονικού περιοδικού «Τρικαλινά» (πάνω από 20) και άλλες εκδόσεις του Φ.Ι.ΛΟ.Σ.
Έπαινος θα απονεμηθεί στην δ. Ελπίδα Στραγάλη του Σωτηρίου και της Ελένης, απόφοιτη του 6ου Γεν. Λυκείου Τρικάλων, η οποία εισήχθη επίσης στο Τμήμα Φιλολογίας του Αριστ. Παν/μίου Θεσσαλονίκης με βαθμό 18,07 (18.070 μόρια). Ο  Έπαινος θα συνοδεύεται από ειδικό δίπλωμα τιμής και δωρεά όλων των διαθεσίμων τόμων (πάνω από 20) του επιστημονικού περιοδικού «Τρικαλινά» και άλλων εκδόσεων του Φ.Ι.ΛΟ.Σ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή