Αριστερός Ψάλτης : Και εμάς τους Τρικαλινούς τι μας νοιάζει ; Reviewed by Momizat on .   Ζήσαμε τον δημόσιο καυγά ανάμεσα στην  Λώρεν Κασσοπούλου και τον Χρ. Λάπα που έβγαλαν και  κάποια από τα άπλυτα τους στην φόρα. Ο καυγάς για το πάπλωμα β   Ζήσαμε τον δημόσιο καυγά ανάμεσα στην  Λώρεν Κασσοπούλου και τον Χρ. Λάπα που έβγαλαν και  κάποια από τα άπλυτα τους στην φόρα. Ο καυγάς για το πάπλωμα β Rating: 0

Αριστερός Ψάλτης : Και εμάς τους Τρικαλινούς τι μας νοιάζει ;

Αριστερός Ψάλτης : Και εμάς τους Τρικαλινούς τι μας νοιάζει ;

 

Ζήσαμε τον δημόσιο καυγά ανάμεσα στην  Λώρεν Κασσοπούλου και τον Χρ. Λάπα που έβγαλαν και  κάποια από τα άπλυτα τους στην φόρα.

Ο καυγάς για το πάπλωμα βέβαια.

σκίτσο KOURSO

Δεν ξέρω αν προσπαθούν  να σώσουν εμάς με το ‘’άδολο ‘’ ενδιαφέρον τους για  την τοπική αυτοδιοίκηση,  η τους εαυτούς  τους μέσα στην κομματική φτώχια τους.

Βλέπεις , εκείνη η υπέροχη ταινία με τον τίτλο ‘’Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα’’, είναι πάντα επίκαιρη.

Και εμάς τι μας νοιάζει;

Ενδοκομματική τρικυμιούλα είναι από δύο πάλαι ποτέ οφιτσιοφόρους που κάποτε  ‘’έλυναν και έδεναν ‘’ σ’ αυτόν τον τόπο και πάντα γνήσιοι εκπρόσωποι του τοπικού πατερναλισμού.

Και  όλα αυτά πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Pater Famillias που καθισμένος  ως Βούδας στα παραλιακά…. καθίσματα γνωστού καφέ της Ασκληπιού, παρακολουθεί, ελέγχει και αποφασίζει ως Μεγάλος Αδελφός.

Έστω, ως εξάδελφος και συμπέθερος .

Kαι μία που έμπλεξαν –τρομάρα τους- στον καυγά και τον Καβάφη, ας προσέξουν και τούτον το καβαφικό στίχο από το  ποίημά του, «ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ»

«…βλάπτουν και οι τρεις τους την Συρία το ίδιο…»

Σχόλια (1)

  • πολιτικά ζόμπι

    Συγχαρητήρια στον κουρσο και τον κειμενογράφο. Κάποιοι άνθρωποι αρέσκονται να ζούν μέσα στην οσμή του πολιτικού πτώματός τους, λες και δεν γνωρίζουμε τι έκαναν όταν ήταν ”ζωντανοί”

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή