"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Αριστερός Ψάλτης : Νέος  Κυβερνητικός Θίασος επί σκηνής

lafarm

Σχετικά άρθρα

Γράφει ο Ειδικός Συνεργάτης

Aριστερός Ψάλτης

Όλα όσα ζούμε τις τελευταίες ώρες εντάσσονται στο σχεδιασμό των εγχώριων και ευρωπαϊκών ελίτ και του υπερατλαντικού παράγοντα για τη διαιώνιση, μέσα από την συντεταγμένη μερική αναμόρφωση, του ισχύοντος πολιτικού συστήματος, που θα συνεχίζει ασφαλώς να δέχεται εντολές και διαταγές όπως ακριβώς έκανε τα τελευταία εννέα χρόνια στα πλαίσια της υποτέλειας των μνημονιακών επιταγών.

Απλά τώρα ανακατασκευάζεται και ανασυντίθεται η ομάδα των προθύμων που θα εξαντλήσουν κάθε έννοια υπομονής του ελληνικού λαού προκειμένου και το ΝΑΤΟ να κάνει τη δουλειά του εντάσσοντας  τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ , αλλά και ταυτόχρονα να ενθυλακώσουν βουλευτικές και υπουργικές αποζημιώσεις για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εξαντλήσουν.

Για αυτό το σκοπό θα κατασκευαστεί μια νέα κυβέρνηση που στις τάξεις της θα έχει από εθνικιστικά πορωμένους εν ενεργεία ναυάρχους μέχρι τους «ψευτο – δικαιωματικούς» της τάσης των «53», από κρυφοναζί και ακροδεξιούς υπουργούς μέχρι τους δήθεν διεθνιστές πρώην μέλη του ιδρύματος Πουλαντζά, από σικάτα πρώην μοντέλα της πασαρέλας μέχρι αυτούς που μέχρι το 2015 έτρωγαν μόνο στα ταβερνεία των Εξαρχείων και της πλατείας Κουμουνδούρου.

Αλλά και η Κ.Ο. της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας θα αποκτήσει νέα ενδιαφέρουσα σύνθεση, καθώς θα αυξηθεί ο αριθμός των «φρενοβλαβών καμένων» και έτσι δεν θα αισθάνονται πλέον μοναξιά τα υπόλοιπα σούργελα της πολιτικής που είδαν φως στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και μπήκαν.

Αυτοί όμως που κάνουν «μπαμ από μακριά» είναι οι ζητιάνοι της επανεκλογής τους, εκείνοι που μεταμορφώθηκαν από την νέα Κίρκη της εξουσίας που λέγεται Αλέξης Τσίπρας και μεταλλάχθηκαν σε μία νύκτα από δεξιοί σκληροί φιλελλέδες και εθνικιστές, σε σύγχρονους Μακιαβέλι για να μπορούν να περισώσουν την μακροημέρευση των προνομίων τους και τη βουλιμία τους για πρόσκαιρη και ανούσια εξουσία.

Υπάρχει άραγε και άλλος πάτος στο βαρέλι για το σημερινό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ;

Φοβάμαι πως ναι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης