Οι Τυμβωρύχοι – του Χρήστου Γκίμτσα Reviewed by Momizat on . Όλα θα τα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να διασωθεί εκλογικά, ακόμα και τυμβωρυχία. Κινητοποιούν οι άθλιοι , ανώνυμους και μάλλον φιλόδοξους απογόνους, επώνυμων γ Όλα θα τα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να διασωθεί εκλογικά, ακόμα και τυμβωρυχία. Κινητοποιούν οι άθλιοι , ανώνυμους και μάλλον φιλόδοξους απογόνους, επώνυμων γ Rating: 0

Οι Τυμβωρύχοι – του Χρήστου Γκίμτσα

Οι Τυμβωρύχοι – του Χρήστου Γκίμτσα

Όλα θα τα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να διασωθεί εκλογικά, ακόμα και τυμβωρυχία.
Κινητοποιούν οι άθλιοι , ανώνυμους και μάλλον φιλόδοξους απογόνους, επώνυμων γονέων και  ανοίγουν  τάφους των προγόνων τους, μήπως και συγκινήσουν κάποια υπόλοιπα ψηφοφόρων.
Σε λόγο θα ξεθάψουν τα ιστορικά σκέλεθρα του Πλουμπίδη και του Λοίζου και θα τα περιφέρουν  υπό μορφή  λιτανείας, στην εκλογική αγορά.
Βλέπεις οι νεκροί δεν μπορούν να διαμαρτυρηθούν , ούτε να δηλώσουν συμπάθεια η απέχθεια  στον  ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του.  Ξέρουν όμως οι  πολιτικοί τυχοδιώκτες  την δουλειά τους. Χωρίς κανένα σεβασμό  και ντροπή , κινητοποιούν τους απογόνους αυτών των ανθρώπων , λες  και η ιστορία, ο ηρωισμός και η τέχνη  κληρονομείται  με το οικογενειακό δίκαιο και με συμβολαιογραφική πράξη.

Αλήθεια, τι δουλειά κάνει ο  η κόρη του Λοίζου και ο γιος του Πλουμπίδη, ποια είναι τα προσόντα τους και που ήταν κρυμμένη μέχρι τώρα η αξιοσύνη τους  έτσι που να τους εμπιστευτούμε τις υποθέσεις της Πατρίδας;

Και τυμβωρύχοι λοιπόν οι συριζαίοι,  χωρίς κανένα σεβασμό στην ιστορία και τα πρόσωπα που τη έγραψαν.
Να τους πείτε όμως, πως όποιος σκάβει τον τάφο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα.

Υ.Γ. Πληροφορίες λένε πως η υπουργός πολιτισμού μετά την θεαματική και επιτυχή πρόταση της για μετακίνηση του αγάλματος του Δρομέα στα Σκόπια, σκέφτεται να μετακινήσει και  το άγαλμα του Κολοκοτρώνη σε κάποιο άλλο σημείο της Αθήνας, πιστεύοντας πως υπάρχει πιθανότητα να βρουν κάποιο ηρωικό  σκελετό από κάτω  , προφανώς για προεκλογική χρήση.

Xρήστος Γκίμτσας

Αφήστε το σχόλιο σας