Αριστη κριτική για βιβλίο των τρικαλινών εκδόσεων “λογείον” Reviewed by Momizat on . Παρουσιάζουμε σήμερα κριτική για το βιβλίο «Είσαι ο επόμενος» του Gregg Hurwitz, που εξέδωσε ο εκδοτικός οίκος «λογείον» του συμπολίτη Γιάννη Πλεξίδα. Το βιβλίο Παρουσιάζουμε σήμερα κριτική για το βιβλίο «Είσαι ο επόμενος» του Gregg Hurwitz, που εξέδωσε ο εκδοτικός οίκος «λογείον» του συμπολίτη Γιάννη Πλεξίδα. Το βιβλίο Rating: 0

Αριστη κριτική για βιβλίο των τρικαλινών εκδόσεων “λογείον”

Αριστη κριτική για βιβλίο των τρικαλινών εκδόσεων “λογείον”

Παρουσιάζουμε σήμερα κριτική για το βιβλίο «Είσαι ο επόμενος» του Gregg Hurwitz, που εξέδωσε ο εκδοτικός οίκος «λογείον» του συμπολίτη Γιάννη Πλεξίδα. Το βιβλίο ήταν το καλύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα για το 2011 με εξαιρετικές κριτικές και άριστη υποδοχή από το κοινό. Τη σημερινή κριτική υπογράφει η κ. Ευαγγελία Αθ. Ακρίβου

Gregg Hurwitz

Είσαι ο επόμενος

Αστυνομική λογοτεχνία

526 σελ. Λ.Τ. 14,90

Εκδόσεις λογεῖον

Διεθνές μπεστ σέλερ

 
logeion1

Ο πατέρας του Μάικ τον εγκαταλείπει στην ηλικία των τεσσάρων ετών στο προαύλιο ενός ορφανοτροφείου, με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει να τον πάρει σε λίγες ώρες. Ο πατέρας του δεν επιστρέφει ποτέ και το ορφανοτροφείο γίνεται το καινούργιο σπίτι του. Χρόνια αργότερα, ο Μάικ ζει το αμερικανικό όνειρο. Είναι παντρεμένος, έχει μία κόρη και μία επιτυχημένη δουλειά. Ένα όνειρο, ωστόσο, που δεν αργεί να μετατραπεί σε εφιάλτη, όταν κάτι από το παρελθόν του Μάικ επιστρέφει για να στοιχειώσει το παρόν του και να απειλήσει τον ίδιο και την οικογένειά του. Κάτι που ο ίδιος αγνοεί. Κάτι που συνδέεται με τον τραγικό χαμό των γονιών του, όταν ήταν ακόμη μικρό παιδί. Με τη βοήθεια ενός επικίνδυνου φίλου του από τα χρόνια του ορφανοτροφείου, του Σεπ, ο Μάικ θα κάνει τα πάντα για να μάθει ποιος βρίσκεται πίσω από την απειλή, Είσαι ο επόμενος.

Το βιβλίο του Gregg Hurwitz, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις λογεῖον και ανακηρύχτηκε ―μεταξύ άλλων― ως το καλύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα της χρονιάς 2011, είναι ένα καλοφτιαγμένο πάζλ μυστηρίου και αγωνίας γραμμένο αριστοτεχνικά, από έναν από τους καλύτερους σύγχρονους συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας. Οι αληθοφανείς χαρακτήρες που συνθέτει ο συγγραφέας, η ρέουσα και απρόβλεπτη πλοκή του μυθιστορήματος, οι ανατροπές που έρχονται η μία μετά την άλλη και συνοδεύουν τις αποκαλύψεις που τελικά θα συνθέσουν το πάζλ μυστηρίου, θα σαν κάνουν να ξεχάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, γιατί από τη στιγμή που θα ανοίξετε το βιβλίο, δεν θα μπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας. Η ταύτιση του αναγνώστη με τον ήρωα του βιβλίου είναι απόλυτη. Θα χαρείτε με τις χαρές του, θα κλάψετε με τις απώλειές του και θα τρομοκρατηθείτε, όπως και ο ίδιος τρομοκρατείται, από τις απειλές που τον έχουν ως στόχο, ενώ θα αγωνιστείτε μαζί του προκειμένου να ξαναχτίσετε το παρελθόν για να σώσετε το μέλλον του.

            Πρόκειται για ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με αμείωτη δράση που θα σας κόψει την ανάσα, με ακραία αγωνία και μυστήριο που θα σας καθηλώσει. Και μην ξεχάσω: να έχετε δίπλα σας και ένα πακέτο χαρτομάντιλα, γιατί ο Hurwitz, χαρτογραφώντας το ψυχογράφημα του Μάικ, θα σας κάνει να κλάψετε.

 

Ευαγγελία Αθ. Ακρίβου

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή