Αρκεί να πέσεις πάνω στη Βούλτεψη την ώρα που ανοίγεις το χαζοκούτι Reviewed by Momizat on . Aπόστολος Κουρσοβίτης : Είναι τόσος ο πανικός, που για πρώτη ίσως φορά μετά τον εμφύλιο, σύμπασα η πλουτοκρατία, ντόπια και ξένη, απειλεί ανοιχτά για την "επόμε Aπόστολος Κουρσοβίτης : Είναι τόσος ο πανικός, που για πρώτη ίσως φορά μετά τον εμφύλιο, σύμπασα η πλουτοκρατία, ντόπια και ξένη, απειλεί ανοιχτά για την "επόμε Rating: 0

Αρκεί να πέσεις πάνω στη Βούλτεψη την ώρα που ανοίγεις το χαζοκούτι

Αρκεί να πέσεις πάνω στη Βούλτεψη την ώρα που ανοίγεις το χαζοκούτι

Aπόστολος Κουρσοβίτης : Είναι τόσος ο πανικός, που για πρώτη ίσως φορά μετά τον εμφύλιο, σύμπασα η πλουτοκρατία, ντόπια και ξένη, απειλεί ανοιχτά για την “επόμενη μέρα” ! Επίθεση σε όλους τους τόνους και με όλα τα μέσα ! Aκόμη κι αν δεν είσαι αριστερός, “μ’ αυτά και μ’ αυτά” σε βάζουν σε σκέψεις ώστε να αναρωτηθείς: Ρε ! λες το “Θαύμα” να βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ ; Εδώ που τα λέμε δεν θέλεις και πολύ να κλείσεις το μάτι στον Αλέξη. Αρκεί να πέσεις πάνω στη Βούλτεψη την ώρα που ανοίγεις το χαζοκούτι. Κάθε που ανοίγει το στόμα της αθροίζεται και ένας ψήφος στον Σύριζα !
Μεγάλος “παίχτης” ο Σαμαράς. Ξέθαψε τα ζόμπι της φασιστικής δεξιάς, υποχρέωσε τους Μητσοτάκηδες να τον προσκηνήσουν…και τώρα, δεν μπορεί να πιστέψει πως στον ουρανό των πολιτικών εξελίξεων το άστρο δείχνει Τσίπρα !
Καλημέρα Ελλάδα !

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή