Αρκετά πληρώσαμε, αρκετά ματώσαμε! Δεν πρέπει να χαρίσουμε τον κόπο μας! Reviewed by Momizat on . Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να απαντήσουμε μαζικά, μαχητικά, αποφασιστικά, αγωνιστικά στο νέο μνημόνιο Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να απαντήσουμε μαζικά, μαχητικά, αποφασιστικά, αγωνιστικά στο νέο μνημόνιο Rating: 0

Αρκετά πληρώσαμε, αρκετά ματώσαμε! Δεν πρέπει να χαρίσουμε τον κόπο μας!

APERGIA PAME 27 11 146
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να απαντήσουμε μαζικά, μαχητικά, αποφασιστικά, αγωνιστικά στο νέο μνημόνιο που ετοιμάζουν από κοινού κυβέρνηση και θεσμοί (ΕΕ -ΔΝΤ – ΕΚΤ). Να πάρουμε θέση μάχης απέναντι στα νέα μέτρα που προετοιμάζονται, που τσακίζουν ό,τι εργατικό δικαίωμα απέμεινε. Να στείλουμε μήνυμα μαχητικής αντίστασης και διεκδίκησης στις νέες προκλητικές αξιώσεις των βιομηχάνων και των επιχειρηματικών ομίλων.

Είναι ώρα ευθύνης για κάθε έντιμο αγωνιστή , συνδικαλιστή, για κάθε σωματείο , να μπει στην μάχη , να οργανώσει τον αγώνα των εργαζόμενων , σε κάθε τόπο δουλειάς. Να σπάσει μέσα από την πρωτοπόρα δράση του το κλίμα αναμονής που στοχευμένα Κυβέρνηση , αστικά κόμματα και μεγαλοεργοδοσία καλλιεργούν με πρόσχημα την πολυαναμενόμενη συμφωνία , αντιλαϊκή πέρα για πέρα για τα λαϊκά στρώματα και τους εργαζόμενους .
Η αναμονή είναι χαμένος χρόνος για τον λαό και κέρδος για την συγκυβέρνηση και την μεγαλοεργοδοσία. Η πίστωση χρόνου απέναντι σε αυτούς μόνο δεινά μπορεί να φέρει στους εργαζόμενους.

Οι μάσκες πέφτουν!Να μην παρασυρθούμε από τα διλήμματα , τα δήθεν «αδιέξοδα». Η εξαπάτηση και οι εκβιασμοί , συνεχίζονται από το ίδιο σημείο που τα άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι και άνεργοι στον κλάδο μόνο χαμένοι έχουν βγει περιμένοντας την επικείμενη ανάπτυξη αλλά και την εφαρμογή της «φιλολαϊκής» πολιτικής που προεκλογικά η σημερινή κυβέρνηση υποσχόταν. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα η στάση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ζήτημα της Κυριακάτικης αργίας. Η νομοθετική κατοχύρωση της όπως και όλα όσα υποσχόταν παραπέμπεται στο απώτερο μέλλον. Στον κλάδο συνεχίζονται οι απολύσεις, οι μειώσεις μισθών , τα ελαστικά ωράρια, οι μισθοί πείνας και η απληρωσιά.

Τώρα είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή μας δυνατά , μαχητικά!

Με την δύναμη μας και τους αγώνες μας μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Αυτό είναι το όπλο μας, μπορούμε και πρέπει να το αξιοποιήσουμε! Να δώσουμε την μάχη για γερά σωματεία με επίκεντρο τις σύγχρονες και πραγματικές ανάγκες των εργαζόμενων. Για Συλλογική Σύμβαση με κατώτερο μισθό 920 ευρώ, νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής Αργίας, μόνιμο και σταθερό ωράριο εργασίας.

.
.Άμεση κινητοποίηση! Ξεσηκωμός τώρα! Να προετοιμαστούμε για ΑΠΕΡΓΙΑ παντού ! Ενάντια στα νέα «μνημόνια», στις νέες αντιλαϊκές συμφωνίες.

Οι ζωές μας δε σηκώνουν άλλα μέτρα. Οι ανάγκες μας δε μπορούν να περιμένουν! Εδώ και τώρα, κόντρα στην τρομοκρατία και τους εκβιασμούς να διεκδικήσουμε:

Αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα.
Κάλυψη όλων των απωλειών.

Αποκατάσταση των Συλλογικών Συμβάσεων εργασίας.

Κατάργηση των αντεργατικών νόμων.
Κατάργηση των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων
Ουσιαστική προστασία όλων των ανέργων.

Εμείς έχουμε τη δύναμη.
Τετάρτη 10 Ιούνη και ώρα 8.00 το βράδυ στην Πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ Στο Συλλαλητήριο Του ΠΑΜΕ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή