"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Αρχίζει η χρονιά για την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ηγγικεν η ώρα! Ηρθε η στιγμή! Και πάλι μαζί κατά τον φετινό χειμώνα! Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων επιστρέφει για τις κανονικές της προβολές, το χειμωνιάτικο πρόγραμμα. Αυτό, που τόσο λατρέψατε και ήδη επιλέξατε με τις ψήφους σας στις προτεινόμενες ταινίες.
Ποιες, όμως, είναι αυτές οι ταινίες; Τι θα δούμε φέτος, από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου μέχρι τα τέλη Απρίλη;
Αυτό θα τα μάθουν όλοι οι σινεφίλ και μη, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου. Το πάρτυ έναρξης για φέτος προγραμματίστηκε στην «Κλεψύδρα», το μπαράκι με την όμορφη μουσική και τον εναλλακτικό χώρο, στα μανάβικα (Στουρνάρα 12). Θα αρχίσουμε να συγκεντρωνόμαστε μετά τις 9 το βράδυ, για να δείξουμε ολόκληρο το πρόγραμμα της χρονιάς, να θυμηθούμε τις θερινές αποδράσεις, να ξαναβρεθούμε, να πούμε τα παλιά και να σχολιάσουμε τα νέα κινηματογραφικά γεγονότα.
Αλλά και να αναφερθούμε αναλυτικά στο πενθήμερο προβολών με τίτλο «Cinefilo» από την Πέμπτη 23 μέχρι και τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου. Μια πρωτοβουλία που συνδιοργανώνουμε με τη «Συνειρμός» αμκε, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Τρικκαίων, με τη συνεργασία του Δημοτικού Κινηματογράφου.
Φυσικά, η βραδιά είναι μόνο η αρχή. Ολόκληρη η χρονιά κρύβει εκπλήξεις και δράσεις.
Και, βεβαίως, όλα αρχίζουν την Τετάρτη!
Καλή μας κινηματογραφική χρονιά!
Το Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης