Αρχίζει το ματς Reviewed by Momizat on . Σάο Πάολο: Υποδέχονται το μουντιάλ με επεισόδια Επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι εφιάλτες των διοργανωτών του Παγκοσμίου Κυπέλου στη Βραζιλία, καθώς λίγες ώρες πρι Σάο Πάολο: Υποδέχονται το μουντιάλ με επεισόδια Επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι εφιάλτες των διοργανωτών του Παγκοσμίου Κυπέλου στη Βραζιλία, καθώς λίγες ώρες πρι Rating: 0

Αρχίζει το ματς

Αρχίζει το ματς

Σάο Πάολο: Υποδέχονται το μουντιάλ με επεισόδια

Επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι εφιάλτες των διοργανωτών του Παγκοσμίου Κυπέλου στη Βραζιλία, καθώς λίγες ώρες πριν την τελετή έναρξης, επεισόδια εξελίσσονται στους δρόμους του Σάο Πάολο.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων εναντίον των διαδηλωτών που διαμαρτύρονται επί μήνες για το υπερβάλον κόστος της διοργάνωσης του Μουντιάλ, ειδικά σε μία χώρα όπου η μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών της πένεται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία της Βραζιλίας χρησιμοποίησε ακόμα και πλαστικές σφαίρες προκειμένου να αποκρούσει τους διαδηλωτές και να αποκλιμακωθεί η ένταση, λίγη ώρα πριν τα βλέματα όλου του πλανήτη πέσουν στη χώρα τους.

Εκατοντάδες διαδηλωτές, φωνάζοντας συνθήματα, επιχείρησαν να κινηθούν προς το στάδιο Corinthians Arena, όπου θα γίνει η τελετή έναρξης και θα ακολουθήσει ο αγώνας της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας με την Κροατία.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε η ελληνικής καταγωγής παραγωγός του CNN, Βαρβάρα Αρβανιτίδη.

Η μεγαλύτερη πόλη της Βραζιλίας θυμίζει φάντασμα, καθώς η κυβέρνηση χαρακτήρισε αργία τη σημερινή ημέρα προκειμένου να μειωθεί η κίνηση στους δρόμους.

Χιλιάδες φίλαθλοι ταξίδευσαν στο Σάο Πάολο για να βρεθούν ενώπιον χάους, καθώς συνεχίζεται η απεργία του προσωπικού εδάφους στο αεροδρόμιο της πόλης.

mundial_sao_paolo1 mundial_sao_paolo2 mundial_sao_paolo5 mundial_sao_paolo4 mundial_sao_paolo3

 

Πηγή: nooz.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή