Αρχίζει το Mountain Enduro Camp Verdikoussa Reviewed by Momizat on . Όταν το πάθος για τη μηχανοδήγηση συναντά την αγάπη και το ενδιαφέρον για τη φύση και τον πολιτισμό το αποτέλεσμα είναι το Mountain Enduro Camp που για 3η συνεχ Όταν το πάθος για τη μηχανοδήγηση συναντά την αγάπη και το ενδιαφέρον για τη φύση και τον πολιτισμό το αποτέλεσμα είναι το Mountain Enduro Camp που για 3η συνεχ Rating: 0

Αρχίζει το Mountain Enduro Camp Verdikoussa

Αρχίζει το Mountain Enduro Camp Verdikoussa

Όταν το πάθος για τη μηχανοδήγηση συναντά την αγάπη και το ενδιαφέρον για τη φύση και τον πολιτισμό το αποτέλεσμα είναι το Mountain Enduro Camp που για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στη Μαμαλή Βερδικούσιας στις 11, 12 και 13 Ιουλίου 2014.

Τον Αύγουστο του 2012 δώθηκε σάρκα και οστά σε μια ιδέα για ένα ανοιχτό και προσιτό σε όλους 3ήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ, το οποίο θα περιελάμβανε διαφόρων ειδών δραστηριότητες σχετικές με τη φύση, τη μουσική, τον αθλητισμό και του οποίου επίκεντρο θα ήταν η οδήγηση μηχανών τύπου enduro.

Ο χώρος που φιλοξενεί τις ιδέες μας είναι η κορυφή Μαμαλή (υψόμετρο 1424μ.) της ορεινής τοποθεσίας του χωριού Βερδικούσια (7χλμ. από το χωριό, 65χλμ. από τη Λάρισα). Σκεπασμένη από ένα μοναδικό και σπάνιο καταπράσινο δάσος οξιάς μπορεί κάποιος να αντικρύσει την Πίνδο, τα Μετέωρα, τα Βόρεια Άγραφα, τον Τυμφρηστό, την Γκιώνα, την Οίτη, τον Κίσσαβο και τον Όλυμπο. Είναι το μέρος όπου οι ιδέες και τα όνειρα θα μετουσιωθούν σε πράξη και φέτος για 3η συνεχή χρονιά.

Το 3ο Mountain Enduro Camp που θα πραγματοποιηθεί 11-12-13 Ιουλίου, θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες του σε περιφραγμένο χώρο 10 στρεμμάτων, καλυμμένο κατά το 1/3, από δάσος οξιάς. Βασικό μέλημα των διοργανωτών του φεστιβάλ αποτελεί  η φροντίδα κάλυψης, αφενός των αναγκών και αφετέρου των επιθυμιών των επισκεπτών που θέλουν να (ξανα)ζήσουν την ιδιαίτερη αυτή εμπειρία. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν στο έπακρο τη μαγευτική ομορφιά του φυσικού τοπίου, διασκεδάζοντας παράλληλα με τις εκδηλώσεις και τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Η συμμετοχή στο χώρο και τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ προϋποθέτει ένα συμβολικό εισιτήριο 5 ευρώ (3 ευρώ μόνο για την Κυριακή)… αλλά πάνω από όλα όρεξη για διασκέδαση και σεβασμό για το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον που θα μας φιλοξενήσει. Ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα. Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Facebook Profile : Mountain Enduro Camp

Facebook Page : Mountain Enduro Camp Verdikoussa

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή