Αρχίζουν αιτήσεις για τα πεντάμηνα, μόνο κατηγορίας ΥΕ Reviewed by Momizat on . Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε με προκήρυξη του την έναρξη του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για 10000 προσλήψεις με 5μηνα ανέργων σε δημόσιους φορείς.  Η πρόσκληση αφορ Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε με προκήρυξη του την έναρξη του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για 10000 προσλήψεις με 5μηνα ανέργων σε δημόσιους φορείς.  Η πρόσκληση αφορ Rating: 0

Αρχίζουν αιτήσεις για τα πεντάμηνα, μόνο κατηγορίας ΥΕ

Αρχίζουν αιτήσεις για τα πεντάμηνα, μόνο κατηγορίας ΥΕ

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε με προκήρυξη του την έναρξη του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για 10000 προσλήψεις με 5μηνα ανέργων σε δημόσιους φορείς.  Η πρόσκληση αφορά ΜΟΝΟ σε άνεργους κατηγορίας υποχρεωτικής Επαίδευσης.
Οι αιτήσεις για τις 10000 προσλήψεις του ΟΑΕΔ με 5μηνα θα γίνουν ηλεκτρονικά στο oaed.gr αλλά και στα ΚΕΠ Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων, για τα 5μηνα, εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης ξεκινά στις 26-9-2013 και λήγει στις 11-10-2013 και ώρα 12η μεσημβρινή και γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων. Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των ΚΕΠ , στην περίπτωση που ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ., οι οποίοι ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

1. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

2. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

3. εγγεγραμμένοι νέοι άνεργοι (18 έως 29 ετών) στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

4. εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ 5. άνεργοι πτυχιούχοι ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ. Δικαιολογητικά για τις προσλήψεις του ΟΑΕΔ Υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών δικαιολογητικών στα ΚΠΑ2 μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, έχουν α) οι άνεργοι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών, οι β) οι άνεργοι πτυχιούχοι ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα και γ) οι άνεργοι όλων των ανωτέρω κατηγοριών οι οποίοι έχουν εξαρτώμενα ανήλικα τέκνα.

Οι θέσεις στους δήμους της Θεσσαλίας

Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσης 17

Δήμος Αργιθέας 4

Δήμος Καρδίτσας 59

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα 8

Δήμος Μουζακίου 11

Δήμος Παλαμά 16

Δήμος Σοφάδων 15

Περιφερειακή Ενότητα Λαρίσης 24

Δήμος Αγιάς 13

Δήμος Ελασσόνας 29

Δήμος Κιλελέρ 27

Δήμος Λαρισαίων 198

Δήμος Τεμπών 8

Δήμος Τυρνάβου 22

Δήμος Φαρσάλων 15

Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων 21

Δήμος Αλμυρού 5

Δήμος Βόλου 153

Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου 4

Δήμος Νότιου Πηλίου 8

Δήμος Ρήγα Φεραίου 9

Δήμος Αλοννήσου 4

Δήμος Σκιάθου 5

Δήμος Σκοπέλου 2

Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων 18

Δήμος Καλαμπάκας 31

Δήμος Πύλης 15

Δήμος Τρικκαίων 42

Δήμος Φαρκαδόνας 8

Σύνολο Θεσσαλίας 791

Ολες οι πληροφορίες στον σύνδεσμο εδώ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή