Αρχίζουν οι προβολές στην Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων Reviewed by Momizat on . ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Μετά το πάρτι έναρξης… η έναρξη Την περασμένη Πέμπτη 24 Οκτωβρίου συναντηθήκαμε, είδαμε τα τρέιλερ των ταινιών της φετινής χρονιά ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Μετά το πάρτι έναρξης… η έναρξη Την περασμένη Πέμπτη 24 Οκτωβρίου συναντηθήκαμε, είδαμε τα τρέιλερ των ταινιών της φετινής χρονιά Rating: 0

Αρχίζουν οι προβολές στην Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

Αρχίζουν οι προβολές στην Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μετά το πάρτι έναρξης… η έναρξη

Την περασμένη Πέμπτη 24 Οκτωβρίου συναντηθήκαμε, είδαμε τα τρέιλερ των ταινιών της φετινής χρονιάς, μιλήσαμε, έγιναν και οι πρώτες εγγραφές. Ηταν μια βραδιά επανένωσης, με πολύ κέφι στο Public, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Τώρα, μπαίνουμε στην τελική ευθεία!

Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου αρχίζει η προβολή ταινιών για την κινηματογραφική χρονιά 2013-14!!!

Η ταινία «Μια αξιοπρεπής οικογένεια» εγκαινιάζει τον κύκλο προβολών. Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα μας, η οποία πλέον λειτουργεί κανονικά (ξεχάστε το ιστολόγιο, δεν θα υφίσταται πια). Η ιστοσελίδα μας βρίσκεται στη διεύθυνση www.kltrikala.gr και περιέχει πολλά: όλο το πρόγραμμα ανά βδομάδα, τα νέα μας, εκδηλώσεις, φωτογραφίες και πληροφορίες. Φυσικά, σιγά σιγά θα εμπλουτίζεται με περισσότερα στοιχεία.

Και, βεβαίως, μην ξεχνάτε την ώρα έναρξης: 21.45 κάθε Δευτέρα στην αίθουσα δημοτικού κινηματογράφου στον μύλο Ματσόπουλου. Αυτή τη Δευτέρα ειδικά, λόγω εγγραφών, ελάτε λίγο νωρίτερα, για να μη συνωστιστούμε. Υπενθυμίζεται ότι και φέτος η τιμή για τα μέλη είναι η ίδια, στα 20 ευρώ, με μόνο 2 ευρώ ανά ταινία. Επίσης, για φοιτητές και ανέργους, η κάρτα μέλους είναι κατά 50% μειωμένη, δηλαδή στα 10 ευρώ. Για όσους επιθυμούν να δουν μόνο κάποιες ταινίες, χωρίς να εγγραφούν ως μέλη, η τιμή ανά ταινία ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Σε λίγες μέρες, αρχίζουμε!

Το Δ.Σ.

Αφήστε το σχόλιο σας