Αρχισαν οι εγγραφές στον “”ΑΣΚΛΗΠΙΟ” Reviewed by Momizat on . Ξεκινά άλλη μια χρονιά για τον “Ασκληπιό” που εξακολουθεί να μένει πιστός στην παράδοση και να την υπηρετεί στην αυθεντική της μορφή, αναφέρεται σε σχετικό δελτ Ξεκινά άλλη μια χρονιά για τον “Ασκληπιό” που εξακολουθεί να μένει πιστός στην παράδοση και να την υπηρετεί στην αυθεντική της μορφή, αναφέρεται σε σχετικό δελτ Rating: 0

Αρχισαν οι εγγραφές στον “”ΑΣΚΛΗΠΙΟ”

Αρχισαν οι εγγραφές στον “”ΑΣΚΛΗΠΙΟ”

Ξεκινά άλλη μια χρονιά για τον “Ασκληπιό” που εξακολουθεί να μένει πιστός στην παράδοση και να την υπηρετεί στην αυθεντική της μορφή, αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.
Και συνεχίζει: Ο“Ασκληπιός” θα μας ταξιδέψει και φέτος στα μονοπάτια της παράδοσης διδάσκοντάς μας ελληνικούς παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς, ήθη και έθιμα απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και τραγούδια που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς!
Σε δύσκολους καιρούς ο
“Ασκληπιός” επιμένει στην ποιότητα, στη διάδοση και προβολή του πολιτισμού διαθέτοντας όλα τα
απαραίτητα στοιχεία, γνώση, εμπειρία, μεράκι, επιθυμία για να μεταλαμπαδεύσεισε μικρούς και μεγάλους όσα μέσα από την έρευνα και τη διαρκή ενασχόλησή του απέκτησε στα 32 χρόνια λειτουργίας του, δίνοντας ένα δυναμικό παρόν στα δρώμενα της πόλης των Τρικάλων, της Ελλάδας και διεθνώς!
Λειτουργούν τμήματα:νηπιακα-παιδικά– εφηβικά– ενηλίκων- (αρχαρίων και προχωρημένων), παραστάσεων.
Η νέα χορευτική χρονιά για τα παιδικά τμήματα ξεκινά το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013
Εγγραφές και πληροφορίες: Γαριβάλδη 8, Τρίκαλα.
Τηλέφωνα: 24310-31506 και 35680, 6995070244–6972006004 –
6973495825 www.asklipios-trikala.gr email: info@asklipios-trikala.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή