Αρχισαν οι εκδηλώσεις για το “μαύρο” στην ΕΡΤ Reviewed by Momizat on . Ξεκίνησαν χθες το απόγευμα οι τριήμερες πανθεσσαλικές εκδηλώσεις για τον έναν χρόνο από το "μαύρο" στην ΕΡΤ. Επίκεντρό τους είναι τα Τρίκαλα, καθώς εδώ συγκεντρ Ξεκίνησαν χθες το απόγευμα οι τριήμερες πανθεσσαλικές εκδηλώσεις για τον έναν χρόνο από το "μαύρο" στην ΕΡΤ. Επίκεντρό τους είναι τα Τρίκαλα, καθώς εδώ συγκεντρ Rating: 0

Αρχισαν οι εκδηλώσεις για το “μαύρο” στην ΕΡΤ

Αρχισαν οι εκδηλώσεις για το “μαύρο” στην ΕΡΤ

Ξεκίνησαν χθες το απόγευμα οι τριήμερες πανθεσσαλικές εκδηλώσεις για τον έναν χρόνο από το “μαύρο” στην ΕΡΤ. Επίκεντρό τους είναι τα Τρίκαλα, καθώς εδώ συγκεντρώνονται οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί της ΕΡΤ (και ΕΡΑ) από Τρίκαλα, Λάρισα, Καρδίτσα.
Χθες το απόγευμα στην παλτεία Ρήγα Φεραίου διοργανώθηκε συζήτηση με θέμα “απολύσεις, ανεργία, αντίσταση και προοπτική” και ομιλητές, τον Νίκο Τσιμπίδα, εκπρόσωπο του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, Δήμητρα Κόκοβα απολυμένη εκπαιδευτικό και Χρύσα Κουκουσούλη, απολυμένη του ιδιωτικού τομέα. Ακολούθησε η προβολή του ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου, “Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας”, που θύμισε τις περυσινές ημέρες και ενέργειες…
Σήμερα στις 9 το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου διοργανώνεται συναυλία με τους: renovatio, Β. Αναγνώστου, Χ. Καραμπέρη και Ερν. Λούκα καθώς και με το ρεμπέτικο συγκρότημα της Κληματαριάς. Αύριο Πέμπτη, στο Δημαρχείο  Τρικάλων στις 8 το βράδυ παρουσιάζεται το επανεκδοθέν από τις εκδόσεις των Συναδέλφων βιβλίο του Περικλή Κοροβέση “Ανθρωποφύλακες”. Θα είναι παρών ο συγγραφέας.
Ολες αυτές οι εκδηλώσεις έχουν έναν στόχο: όχι απλώς να θυμίσουν το κομμάτι της καρδιάς μας που κόπηκε απότομα από την κυβέρνηση και έγινε αιτία για αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ, για ριζοσπαστικοποίηση συνείδησης αρκετών, αλλά και για να υπάρξει προσπάθεια, να αλλάξουν κάποια πράγματα. Αρχής γεονμένης από την ΕΡΤ.
Θανάσης Μιχαλάκης

ert3 ert1 ert2

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή