Αρχισαν οι ετοιμασίες για τις εκλογές Reviewed by Momizat on . Σε ρυθμούς εκλογών εξακολουθεί να κινείται η Aντιπεριφέρεια Τρικάλων, που προετοιμάζεται ρυθμίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια, προκειμένου να ανταποκριθεί Σε ρυθμούς εκλογών εξακολουθεί να κινείται η Aντιπεριφέρεια Τρικάλων, που προετοιμάζεται ρυθμίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια, προκειμένου να ανταποκριθεί Rating: 0

Αρχισαν οι ετοιμασίες για τις εκλογές

Αρχισαν οι ετοιμασίες για τις εκλογές

Σε ρυθμούς εκλογών εξακολουθεί να κινείται η Aντιπεριφέρεια Τρικάλων, που

προετοιμάζεται ρυθμίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια, προκειμένου να ανταποκριθεί τα μέγιστα και στο κομμάτι της έγκαιρης και ασφαλούς ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Χθες ήδη παρελήφθη πρώτο εκλογικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στις

προσεχείς εκλογές. Ετσι, ξεκινά εγκαίρως η προετοιμασία για τη δύσκολη, οργανωτικά, τριπλή εκλογική διαδικασία. Ήδη έχει παραληφθεί  το σύνολο των λευκών ψηφοδελτίων που θα χρησιμοποιηθούν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές αλλά και στις επαναληπτικές τους.

Tο εκλογικό αυτό υλικό θα διανεμηθεί στoυς Δικαστικούς Αντιπροσώπους των

εκλογικών κέντρων.

Τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις με τους εκπροσώπους των κομμάτων, αλλά και των Δήμων, με αντικείμενο την ασφαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι Τρικαλινοί πολίτες θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε 375 εκλογικά τμήματα, ενώ οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους στον νομό μας ανέρχονται στους 150.748

 ekloges_etoimasies ekloges_etoimasies1

Αφήστε το σχόλιο σας