Αρχισαν οι ετοιμασίες για το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι στον κόσμο Reviewed by Momizat on . Ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί σήμερα το εγχείρημα για το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι του κόσμου που θα κατασκευάσουν τα ξωτικά. Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μ Ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί σήμερα το εγχείρημα για το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι του κόσμου που θα κατασκευάσουν τα ξωτικά. Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μ Rating: 0

Αρχισαν οι ετοιμασίες για το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι στον κόσμο

Αρχισαν οι ετοιμασίες για το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι στον κόσμο

Ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί σήμερα το εγχείρημα για το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι του κόσμου που θα κατασκευάσουν τα ξωτικά. Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μύλου των Ξωτικών, τα μηχανήματα πήραν φωτιά. Η επιτροπή του Ρεκόρ Γκίνες θα είναι εδώ για να καταγράψει την προσπάθειά τους. Επισκεφθήκαμε τον Μύλο και σας παρουσιάζουμε την προετοιμασία της εταιρίας Soocre .Μιλήσαμε με την κα Καλαμαρά υπεύθυνη της εταιρίας και μας είπε για την προετοιμασία του μίγματος της καραμέλας, το  οποίο χρειάζεται 24 ώρες να γίνει ένα συμπαγές μίγμα και το μεγάλο στοίχημα να σηκωθεί το γιγάντιο γλειφιτζούρι στην είσοδο του Μύλου και να αποτελέσει το νέο ρεκόρ Γκίνες.

Το υφιστάμενο ρεκόρ των 3.200 κιλών που είχε γίνει στις 18 Ιουλίου 2012 στην Αμερική σύντομα θα αποτελεί παρελθόν και το νέο μεγαλύτερο ρεκόρ που θα συμπεριληφθεί στο βιβλίο των Record Guinness θα πραγματοποιηθεί από την εταιρία χειροποίητης καραμέλας SOOCRE και θα παρουσιαστεί στις 29 Νοεμβρίου στον «Μύλο των Ξωτικών». Χιλιάδες κιλά καραμέλας, δεκάδες χρώματα ζαχαροπλαστικής, 7 τεχνίτες και 40 ξωτικά βοηθοί του Αι Βασίλη σε 3 ημέρες, εργάζονται ήδη για το πιο γλυκό ρεκόρ του κόσμου!! Η «γλυκιά» εικόνα του μεγάλου Γλειφιτζουριού θα ταξιδέψει από 28 Νοεμβρίου σε όλο τον κόσμο!!

* Οι φωτό ανοίγουν σε νέα καρτέλα

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή