"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

31.3 C
Trikala

Αρχισαν τα ευχαριστήρια μεταξύ τους – Ο Κουτσονάσιος ευχαριστεί τον Μιχαλάκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη για την άμεση ανταπόκριση του προς το Κ.Υ. Πύλης , προκειμένου να καλλωπιστεί ο  εξωτερικός χώρος της μονάδος μας. Για άλλη μια φορά η Αντιπεριφέρεια Τρικάλων/ Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι δίπλα στις υπηρεσίες υγείας του Νομού, τόσο για μεγάλες όσο και για μικρότερες παρεμβάσεις.

 

Ο Διευθυντής του Κ.Υ. Πύλης

        Ιωάννης  Κουτσονάσιος

                                                Γενικός/ Οικογενειιακός Ιατρός

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΈΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΛΙΟΥ, ΤΩΡΑ ΣΚΡΕΚΑΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΟΥΤΑΣ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΈΜΕ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ.

  2. Μπράβο για τη στήριξη για ακόμη μία φορά στο κυβερνητικό κέντρο υγείας .Αληθεια όμως με τα άλλα κέντρα υγείας και αγροτικά ιατρεία του νομού τι γίνεται; . Έχουν πόρτες,παράθυρα, θέρμανση, υπολογιστές,internet ,ιατρικό εξοπλισμό,wc, καθαριότητα;Τι λέει η αντιπεριφερεια έχει εικόνα;

  3. Ας αφήσουμε τον Γενικό …Οικογενειικό(sic) Ιατρό. Ας εστιάσουμε στο εμβριθές βλέμμα του μεσαίου των εικονολατρών- εικονόδουλων. Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις. Απλώς, για λόγους ευγένειας (και φόβου Θεού Πίστεως), δεν κρατά την φωτογραφία του Μητσοτάκη. Παλαιά και οι τρεις, κρατούσαν αυτήν, του Κώστα Καραμανλή. Μετέπειτα, του Αντώνη Σαμαρά, του προέδρου της Πολιτικής Άνοιξης(βεβαίως- βεβαίως). Τον παππού Μητσοτάκη δεν τον πρόλαβαν, κρίμα.
    Εκ μέρους των μνησίκακων εικονοκλαστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης