Αρχισε η εκκόκκιση από την ΕΑΣ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Παρότι τη Δευτέρα ο καιρός δεν έκανε το… χατίρι στους βαμβακοπαραγωγούς, η κίνηση ήταν αυξημένη στα εκκοκκιστήρια της Ένωσης – Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικάλων Παρότι τη Δευτέρα ο καιρός δεν έκανε το… χατίρι στους βαμβακοπαραγωγούς, η κίνηση ήταν αυξημένη στα εκκοκκιστήρια της Ένωσης – Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικάλων Rating: 0

Αρχισε η εκκόκκιση από την ΕΑΣ Τρικάλων

Αρχισε η εκκόκκιση από την ΕΑΣ Τρικάλων

Παρότι τη Δευτέρα ο καιρός δεν έκανε το… χατίρι στους βαμβακοπαραγωγούς, η κίνηση ήταν αυξημένη στα εκκοκκιστήρια της Ένωσης – Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικάλων στο Μεγαλοχώρι και στα Σερβωτά. Οι εισροές βαμβακιού είναι συνεχείς και οι μηχανές εκκόκκισης δουλεύουν στο… φουλ.

east-bambaki 1Ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Τ. κ. Αχιλλέας Λιούτας, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε τις γραμμές εκκόκκισης όπου διαπίστωσε την εξαιρετική ποιότητα του βαμβακιού που εκκοκκίζεται αυτή την περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση παραλαμβάνει βαμβάκι και πληρώνει τοις μετρητοίς. Μέχρι τώρα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η Ε.Α.Σ. Τρικάλων παραλαμβάνει βαμβάκι στα δύο εκκοκκιστήρια, στο Μεγαλοχώρι και στα Σερβωτά, με 47 λεπτά το κιλό (45+2 μεταφορικά), κλειστή τιμή. Η πληρωμή γίνεται τοις μετρητοίς.

Οι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν ανοιχτή την τιμή του βαμβακιού. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24310-55421, 24410-51161.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή