Αρχισε ο καθαρισμός δημόσιων χώρων από μαθητές Reviewed by Momizat on . Από τον Δήμο Τρικκαίων εστάλη το παρακάτω δελτίο Τύπου, για τον καθαρισμό δημόσιων χώρων από μαθητές, συγχαίροντας όλους, ΟΣΟΙ συμμετείχαν:   Σήμερα από το Από τον Δήμο Τρικκαίων εστάλη το παρακάτω δελτίο Τύπου, για τον καθαρισμό δημόσιων χώρων από μαθητές, συγχαίροντας όλους, ΟΣΟΙ συμμετείχαν:   Σήμερα από το Rating: 0

Αρχισε ο καθαρισμός δημόσιων χώρων από μαθητές

Αρχισε ο καθαρισμός δημόσιων χώρων από μαθητές

Από τον Δήμο Τρικκαίων εστάλη το παρακάτω δελτίο Τύπου, για τον καθαρισμό δημόσιων χώρων από μαθητές, συγχαίροντας όλους, ΟΣΟΙ συμμετείχαν:

 

Σήμερα από το πρωί στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων και στο χώρο της Πλατείας της Δημοτικής Κοινότητας , πραγματοποιήθηκε η πρώτη εθελοντική δράση του προγράμματος «let’s do it Greece 2014» με τη συμμετοχή των μαθητών του δημοτικού σχολείου. Οι μαθητές με χαρά συνέβαλαν στην καθαριότητα και στον καλλωπισμό  του αύλειου χώρου του σχολείου και της πλατείας, δίνοντας έτσι το παράδειγμα για τη σημασία της εθελοντικής δράσης του περιβάλλοντος .

Ο Δήμαρχος και η  Δημοτική Αρχή συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν  και θα συμμετέχουν στις επόμενες προγραμματισμένες ημερήσιες δράσεις .

 Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει την Κυριακή στις  6 Απριλίου 2014στο λόφο του προφήτη Ηλία με ώρα συνάντησης στις 8.00 π.μ. και σημείο συνάντησης το χώρο της παιδικής χαράς .

Καλούνται όλοι οι φορείς , οι σύλλογοι , οι εθελοντικές οργανώσεις , οι ΜΚΟ , οι Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης , φοιτητές,  πολίτες και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση με το σύνθημα

«Συντονιζόμαστε μία μέρα το χρόνο και τις άλλες τριακόσιες εξήντα τέσσερις  συνεργαζόμαστε».

ethel2 ethel1

 

Αφήστε το σχόλιο σας