Αρχισε το Κατηχητικό Σχολείο στον ΙΝ Παναγίας Επίσκεψης Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Ναό της Παναγίας Επίσκεψης  η έναρξη των Κατηχητικών Μαθημάτων για την Κατηχητική Χρονιά 2014-2015 με την ακολ Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Ναό της Παναγίας Επίσκεψης  η έναρξη των Κατηχητικών Μαθημάτων για την Κατηχητική Χρονιά 2014-2015 με την ακολ Rating: 0

Αρχισε το Κατηχητικό Σχολείο στον ΙΝ Παναγίας Επίσκεψης

Αρχισε το Κατηχητικό Σχολείο στον ΙΝ Παναγίας Επίσκεψης

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Ναό της Παναγίας Επίσκεψης  η έναρξη των Κατηχητικών Μαθημάτων για την Κατηχητική Χρονιά 2014-2015 με την ακολουθία του Αγιασμού.

Μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα ο π. Γεώργιος, υπεύθυνος του νεανικού έργου της Ενορίας , παρουσίασε και ανέλυσε στα παιδιά το πρόγραμμα της νέας Κατηχητικής Χρονιάς.

Ευχαρίστησε επίσης τους γονείς, διότι για μια ακόμη φορά εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο Χριστό και την Εκκλησία και εξέφρασε τη χαρά του για τα νέα πρόσωπα που προσήλθαν φέτος στο Κατηχητικό Σχολείο της ενορίας.

Τα Κατηχητικά Μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί ώρα 10:00 για παιδιά του Δημοτικού-Γυμνασίου από την Φιλόλογο και Κατηχήτρια Πρεσβυτέρα Καλλιόπη Καλούσιου-Γραδούλα στον Ιερό  Ναό.

Μετά τον αγιασμό προσφέρθηκε κέρασμα σε όλα τα παιδιά καθώς και στους παρευρισκομένους γονείς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή