Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, η θάλασσα και ο ουρανός, το νερό και ο αέρας, οι δρόμοι, η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο Reviewed by Momizat on . Καλό το παραμύθι με την κυβέρνηση που αποφάσισε να κλείσει την εθνική οδό για να προστατεύσει τους οδηγούς από τον παγετό. Οι εθνικοί δρόμοι είναι ιδιωτικοί. Πλ Καλό το παραμύθι με την κυβέρνηση που αποφάσισε να κλείσει την εθνική οδό για να προστατεύσει τους οδηγούς από τον παγετό. Οι εθνικοί δρόμοι είναι ιδιωτικοί. Πλ Rating: 0

Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, η θάλασσα και ο ουρανός, το νερό και ο αέρας, οι δρόμοι, η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο

Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, η θάλασσα και ο ουρανός, το νερό και ο αέρας, οι δρόμοι, η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο

Καλό το παραμύθι με την κυβέρνηση που αποφάσισε να κλείσει την εθνική οδό για να προστατεύσει τους οδηγούς από τον παγετό.

Οι εθνικοί δρόμοι είναι ιδιωτικοί. Πληρώνουμε πολλά εκατομμύρια ευρώ σε διόδια για να δουλεύουν σωστά.

Κλείνοντας η Εθνική Οδός με απόφαση της πολιτείας, οι κοινοπραξίες-ανάδοχοι θα λάβουν αποζημίωση για τα διαφυγόντα κέρδη.

Αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν ας επιστρέψουν τα εθνικά δίκτυα στο κράτος και στους πολίτες.

Το σήριαλ συνεχίζεται με τον Πατούλη να κατηγορεί το ΔΕΔΔΗΕ που δεν συνδέει το ρεύμα στα νοικοκυριά και ο ΔΕΔΔΗΕ να κατηγορεί τον Πατούλη ότι δεν έχουν  προσβασιμότητα στο οδικό δίκτυο για να την κάνουν.

Η πραγματικότητα σε καιρό πανδημίας είναι οδυνηρή. 250.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα με ευπαθείς ομάδες, με εργαζόμενους σε τηλεργασία , με μαθητές σε τηλεκπαίδευση και τρεις νεκροί λόγω της κακοκαιρίας.

Ξεχωριστή είναι η παρέμβαση του Στέφανου Μάνου που τη στιγμή της μεγάλης δυσκολίας, δεν κάλεσε την αγορά να βάλει το χέρι της για να τον βοηθήσει αλλά απαίτησε τη συνδρομή «του σπάταλου και αναποτελεσματικού κράτους».

Να γελάσεις ή να κλάψεις άραγε;;

Παιδιά, μας έχουν πάρει τη χώρα.

Μας πήραν τη χώρα μας.

Η Ελλάδα τελείωσε.

Ποιος δρόμος , ποιο νερό και ποιος αέρας;

Αν σου έχουν πάρει τη χώρα, δεν σου έχουν πάρει και τους δρόμους ;

Τους έχουν πάρει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή