“Ασταμάτητος”… ο Σωτήρης Μπλέτσας Reviewed by Momizat on . Ο Σωτήρης Μπλέτσας «παίζει τα ρέστα του» σ΄αυτή την εκλογική αναμέτρηση και συνεχίζει να «αλωνίζει» από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί τον Νομό Τρικάλων. Ο υποψήφιο Ο Σωτήρης Μπλέτσας «παίζει τα ρέστα του» σ΄αυτή την εκλογική αναμέτρηση και συνεχίζει να «αλωνίζει» από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί τον Νομό Τρικάλων. Ο υποψήφιο Rating: 0

“Ασταμάτητος”… ο Σωτήρης Μπλέτσας

0000

Ο Σωτήρης Μπλέτσας «παίζει τα ρέστα του» σ΄αυτή την εκλογική αναμέτρηση και συνεχίζει να «αλωνίζει» από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί τον Νομό Τρικάλων. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.
έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου , έχει επισκεφθεί σχεδόν όλες τις κοινότητες και τους Δήμους του Ν. Τρικάλων και τις τρεις τελευταίες μέρες αναμένεται να κάνει το τελικό σπριντ. Ενημερώνεται για τα προβλήματα του τόπου , συζητά με τους πολίτες και όπως υποστηρίζει : “η απάθεια δεν μας αρμόζει. Πρέπει να αποφασίζουμε εμείς για όσα μας αφορούν. Να μην περιμένουμε τίποτα από τρίτους, αλλά να επιδιώκουμε τα πάντα με τις δικές μας δυνάμεις”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή