Αστυνομικός στους Αγίους Αναργύρους σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε (εικόνες) Reviewed by Momizat on . 42χρονος εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο τη σύζυγο, την πεθερά και την 3,5 ετών κόρη του Ο δράστης και αυτόχειρας βρέθηκε νεκρός στο ί 42χρονος εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο τη σύζυγο, την πεθερά και την 3,5 ετών κόρη του Ο δράστης και αυτόχειρας βρέθηκε νεκρός στο ί Rating: 0

Αστυνομικός στους Αγίους Αναργύρους σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε (εικόνες)

Αστυνομικός στους Αγίους Αναργύρους σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε (εικόνες)
  • 42χρονος εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο τη σύζυγο, την πεθερά και την 3,5 ετών κόρη του
  • Ο δράστης και αυτόχειρας βρέθηκε νεκρός στο ίδιο δωμάτιο με την κόρη του ενώ η σύζυγός του με τη μητέρας της σε άλλο
  • Οικονομικής φύσεως και συγκεκριμένα ένα σπίτι πίσω από το κίνητρο
  • Ο αστυνομικός υπηρετούσε ως αρχιφύλακας στη Βουλή των Ελλήνων

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στους Αγίους Αναργύρους, στη διασταύρωση Ευρυπίδου 25 και Αγίας Παρασκευής, όταν 42χρονος εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο τη σύζυγο, την πεθερά και την 3,5 ετών κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το έγκλημα και η αυτοκτονία διαπράχθηκαν πιθανότατα τις νυχτερινές ώρες, αλλά ο ακριβής χρόνος θα διαπιστωθεί από την εξέταση του ιατροδικαστή.

Τα θύματα εντοπίστηκαν στις 2:00 το μεσημέρι της Δευτέρας από συγγενείς τους, καθώς η σύζυγος του 42χρονου, γιατρός στο επάγγελμα, δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της. Η σύζυγος του αστυνομικού ήταν ρευματολόγος και διατηρούσε ιατρείο στους Αγίους Αναργύρους.

Η τραγωδία παίχτηκε στο διαμέρισμα 2ου ορόφου τριώροφου σπιτιού όπου έμενε ο δράστης και αυτόχειρας μαζί με τη σύζυγό του και το κοριτσάκι τους, στην οδό Ευριπίδου 25 στους Αγίους Αναργύρους, ενώ τα πεθερικά του έμεναν στον 1ο όροφο και στο ισόγειο υπάρχει κατάστημα.

Ο δράστης και αυτόχειρας βρέθηκε νεκρός στο ίδιο δωμάτιο με την κόρη του και η σύζυγός του με τη μητέρας της στο άλλο.

Οικονομικής φύσεως και συγκεκριμένα ένα σπίτι πίσω από το κίνητρο

Οικονομικής φύσεως και συγκεκριμένα ένα σπίτι, φαίνεται πως ήταν η πιο πιθανή αιτία της φοβερής τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι σχέσεις του 46χρονου με την πεθερά του ήταν τεταμένες, επειδή δεν τους μεταβίβαζε το σπίτι.

Οι λεπτομέρειες ωστόσο θα διευκρινιστούν από την έρευνα που διενεργείται από Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, αναζητώντας το κίνητρο της ασύλληπτης τραγωδίας.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε ως αρχιφύλακας στη Βουλή των Ελλήνων

Ο 42χρονος αστυνομικό ανήκε στην οργανική δύναμη της Βουλής και ήταν αποσπασμένος από το 1996 στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, την Κυριακή, ο 42χρονος ήταν με τον κ. Σημίτη και δεν είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε. Όσον αφορά την ψυχική κατάστασή του, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε περάσει τεστ καταλληλότητας το 2011.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από περίοικους, αλλά και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή