Αστυνομικό δελτίο με κλοπή αγριόχοιρων και θανάτωση σκύλου Reviewed by Momizat on . Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο από τη Θεσσαλία για τη χθεσινή ημέρα. Περιλαμβάνει συλλήψεις για κατοχή μικροποσοτήτων χασίς, συλήψεις φυγόποινων, αλλά και ζωοκλοπ Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο από τη Θεσσαλία για τη χθεσινή ημέρα. Περιλαμβάνει συλλήψεις για κατοχή μικροποσοτήτων χασίς, συλήψεις φυγόποινων, αλλά και ζωοκλοπ Rating: 0

Αστυνομικό δελτίο με κλοπή αγριόχοιρων και θανάτωση σκύλου

Αστυνομικό δελτίο με κλοπή αγριόχοιρων και θανάτωση σκύλου

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο από τη Θεσσαλία για τη χθεσινή ημέρα. Περιλαμβάνει συλλήψεις για κατοχή μικροποσοτήτων χασίς, συλήψεις φυγόποινων, αλλά και ζωοκλοπή… 16 αγριόχοιρων, καθώς και μια σύλληψη για θανάτωση σκύλου…

 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθη χθες (07-01-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη συνολικού βάρους (6,1) γραμμαρίων.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη χθες (07-01-2014) το απόγευμα στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα, σπάζοντας το τζάμι παραθύρου.

Σύλληψη ημεδαπού για θανάτωση σκύλου
Συνελήφθη χθες (07-01-2014) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι πυροβόλησε και σκότωσε με την κυνηγετική του καραμπίνα ένα ποιμενικό σκύλο, ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού. Το όπλο κατασχέθηκε.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή αυτοσχέδιου τσιγάρου και μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (07-01-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους (0,62) γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού και κάνναβης, βάρους (0,64) γραμμαρίων. Οι προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (07-01-2014) το μεσημέρι στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δύο μηνών και χρηματική ποινή (300) ευρώ, για παράβαση του νόμου «περί υποχρεωτικής ασφάλισης αυτοκινήτων».

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (07-01-2014) το μεσημέρι στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Νέας Ιωνίας, ένας 66χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών, για παράβαση του νόμου «περί φοροδιαφυγής».

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή αυτοσχέδιου τσιγάρου και μικροποσότητας κάνναβης

 

Συνελήφθη χθες (07-01-2014) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (4,02) γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού και κάνναβης, βάρους (0,54) γραμμαρίων.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ζωοκλοπή
Το χρονικό διάστημα από (06-01-2014) το απόγευμα έως (07-01-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, άγνωστοι δράστες παραβίασαν εξωτερική περίφραξη εκτροφείου άγριων θηραμάτων και αφαίρεσαν δεκαέξι (16) αγριόχοιρους.

Αφήστε το σχόλιο σας