Αταλάντευτοι οι κάτοικοι του Κηπακίου Reviewed by Momizat on . Ούτε βήμα πίσω δεν κάνουν οι κάτοικοι της περιοχή του Κηπακίου και του δέλτα Καλαμπάκας, αναφορικά με τα έργα που αναμένουν και ζητούν να κατασκευαστούν. Μετά τ Ούτε βήμα πίσω δεν κάνουν οι κάτοικοι της περιοχή του Κηπακίου και του δέλτα Καλαμπάκας, αναφορικά με τα έργα που αναμένουν και ζητούν να κατασκευαστούν. Μετά τ Rating: 0

Αταλάντευτοι οι κάτοικοι του Κηπακίου

Αταλάντευτοι οι κάτοικοι του Κηπακίου

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνουν οι κάτοικοι της περιοχή του Κηπακίου και του δέλτα Καλαμπάκας, αναφορικά με τα έργα που αναμένουν και ζητούν να κατασκευαστούν. Μετά τα όσα έχουν συμβεί (εδώ, εδώ και εδώ), με χθεσινό τους δελτίο Τύπου είναι κατηγορηματικοί: «Οι κόμβοι Κηπακίου και Δέλτα Καλαμπάκας κατασκευάζονται ταυτόχρονα, παραδίδονται ταυτόχρονα.. ΔΕ θα τεθεί σε κυκλοφορία ο Περιφερειακός Δακτύλιος, εάν ΔΕΝ προηγηθούν και ΔΕΝ υλοποιηθούν ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ πρόσθετα μέτρα προστασίας και ασφάλειας για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…». Απομένει να δούμε, τι ακριβώς – και πότε – θα συμβεί.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

Επιτροπή Αγώνα Κηπακίου και Δέλτα Καλαμπάκας:

Ο Αγώνας ΜΑΣ… συνεχίζεται…

 

Οι κινητοποιήσεις ΜΑΣ… η διαμαρτυρία ΜΑΣ… συνεχίζονται!! Οι (ξανά) δεσμεύσεις ΣΑΣ… δεν ΜΑΣ πείθουνε πια…!! Αυτό που περιμένουμε είναι οι δεσμεύσεις σας να γίνουν στο έπακρο …. ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!

ΕΡΓΑ.. που θα μας παρέχουν ασφάλεια…. προστασία… που θα σέβονται το περιβάλλον μας, τις ζωές μας, την υγεία μας, την ποιότητα ζωής μας αλλά και των παιδιών μας … Έχουμε ως δημότες και κάτοικοι της περιοχής Κηπακίου το αναφαίρετο αυτό δικαίωμα αλλά και είναι καθήκον και υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας, να το ασκήσουμε.

ΕΡΓΑ… που θα έχουν νόημα πια, ΜΟΝΟ και ΕΦΟΣΟΝ, η ολοκλήρωσή τους πραγματοποιηθεί ΑΜΕΣΑ, …. αλλά ΠΟΤΕ με λύσεις προχειρότητας!

Ως δημότες και κάτοικοι της περιοχής Κηπακίου έχουμε συλλογικό έννομο συμφέρον ….να προστατέψουμε το περιβάλλον μας…. τη ζωή μας… την υγεία μας… το μέλλον μας…

Για ακόμα μία φορά, δράττουμε την ευκαιρία να διατρανώσουμε την απόφασή μας, προς όλους τους «άμεσα» εμπλεκόμενους:

Η πρότασή μας είναι ΜΙΑ! Οι κόμβοι Κηπακίου και Δέλτα Καλαμπάκας κατασκευάζονται ταυτόχρονα, παραδίδονται ταυτόχρονα.. ΔΕ θα τεθεί σε κυκλοφορία ο Περιφερειακός Δακτύλιος, εάν ΔΕΝ προηγηθούν και ΔΕΝ υλοποιηθούν ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ πρόσθετα μέτρα προστασίας και ασφάλειας για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…

Δεν μπορεί κανένας… να προβαίνει σε ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ… όταν πρόκειται για τις ανθρώπινες ζωές ΟΛΩΝ ΜΑΣ… όταν τα πρώτα υποψήφια θύματα πρόκειται να είναι παιδικές ζωές, δυνητικά τα παιδιά ΟΛΩΝ ΜΑΣ….

Δεν μπορεί κανένας… να κάνει ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ…. στην ασφάλεια και στην προστασία ΟΛΩΝ ΜΑΣ… αφού ΟΛΟΙ ΜΑΣ… είμαστε οι υποψήφιοι πιθανοί χρήστες, θύτες ή/και θύματα  του Περιφερειακού…

Η ευθύνη των όσων θανάτων προαναγγέλλουμε, των όσων μύριων κακών που θα ακολουθήσουν..…. θα είναι ευθύνη… όλων όσων κωφεύουνόλων όσων διαπραγματεύονται …. την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής και ειδικότερα της ζωής μικρών παιδιών και μαθητών .

Είμαστε αποφασισμένοι

…. να μην επιτρέψουμε να χαθεί ή να διακινδυνεύσει έστω και ΜΙΑ ανθρώπινη ζωή,

… να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με μαχητικό τρόπο για την υλοποίηση των ΔΙΚΑΙΩΝ αιτημάτων ΜΑΣ

Υλοποιήστε … ΟΛΑ τα προαπαιτούμενα πρόσθετα μέτρα ……. για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….

Πρέπει ΠΙΑ οι δεσμεύσεις ΣΑΣ…. να γίνουν ΕΡΓΑ για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

Ο ΑΓΏΝΑΣ μας συνεχίζεται και σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ συμπαραστάτη μας!!

 

Η Επιτροπή Αγώνα Κηπακίου

και Δέλτα Καλαμπάκας

 

Αφήστε το σχόλιο σας