Ατελείωτος θρήνος έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας – – Από τατουάζ, ρούχα ή μέσω DNA η αναγνώριση πολλών από τα θύματα

Ατελείωτος είναι ο θρήνος που απλώνεται έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς συγγενείς αναμένουν εδώ και πολλές ώρες να μάθουν για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.
Στιγμές που αδυνατεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους και που πιστοποιούν το μέγεθος της τραγωδίας εκτυλίσσονται τις τελευταίες ώρες. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας καταγράφονται έξω από το νοσοκομείο, με τις επόμενες ώρες να αναμένονται ιδιαίτερα δραματικές λόγω του ότι θα ακολουθήσει η διαδικασία αναγνώρισης νεκρών.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, οι αταυτοποίητες σοροί φτάνουν στις 36, ενώ έρχονται διαρκώς σακούλες με νεκρούς.
Δεκάδες γονείς και συγγενείς έχουν συγκεντρωθεί για να ενημερωθούν για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων.
Άνθρωποι του νοσοκομείου βγαίνουν στον προαύλιο χώρο φωνάζοντας ονόματα, κάτι που απο μόνο του προκαλεί ανατριχίλα. Οποίος γονέας ή συγγενής ακούσει το όνομα του δικού του ανθρώπου, τον ενημερώνουν σε ποιο νοσοκομείο τον έχουν παει. Υπάρχουν ομως και εκείνοι που δεν ακούνε να φωναζουν το δικό τους παιδι και μπαίνουν στην άχαρη διαδικασία να δώσουν όσα στοιχεία μπορεί να φανούν χρήσιμα, όπως το χρωμα μαλλιών αλλα και το είδος των ρούχων και παπουτσιών που ενδέχεται να φορούσε στο μοιραίο δρομολόγιο.