Αττική οδός: Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή – Οδηγός ζητά 10.000 ευρώ Reviewed by Momizat on . Οδηγός που παρέμεινε στην εγκλωβισμένη για περισσότερες από 16 ώρες κατέθεσε αγωγή  στο αρμόδιο Δικαστήριο. Σύμφωνα με το eviathema, δεν αποδέχεται το ποσό των Οδηγός που παρέμεινε στην εγκλωβισμένη για περισσότερες από 16 ώρες κατέθεσε αγωγή  στο αρμόδιο Δικαστήριο. Σύμφωνα με το eviathema, δεν αποδέχεται το ποσό των Rating: 0

Αττική οδός: Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή – Οδηγός ζητά 10.000 ευρώ

Αττική οδός: Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή – Οδηγός ζητά 10.000 ευρώ

Οδηγός που παρέμεινε στην εγκλωβισμένη για περισσότερες από 16 ώρες κατέθεσε αγωγή  στο αρμόδιο Δικαστήριο.

Σύμφωνα με το eviathema, δεν αποδέχεται το ποσό των 2.000 ευρώ με το οποίο ανακοινώθηκε ότι η Αττική Οδός θα αποζημιώσει  όσους εγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Με την αγωγή της διεκδικεί να της επιδικασθεί χρηματική ικανοποίηση για την ηθική της βλάβη ποσού 10.000 ευρώ, επικαλούμενη μεταξύ άλλων την απίστευτη ταλαιπωρία της, αλλά και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση αυτό το δρόμο καταβάλλοντας όλα αυτά τα χρόνια υπέρογκα ποσά για διόδια και ανέμενε από τις αρμόδιες εταιρείες να είναι έτοιμες να τις παρέχουν εξίσου υψηλές υπηρεσίες υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή