Ατυπο “ντιμπέιτ” στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων, με στιγμές έντασης Reviewed by Momizat on . Κεκλεισμένων των θυρών την Τετάρτη οι Τρικαλινοί Δικηγόροι είχαν την  ευκαιρία να ακούσουν τους τρεις υποψηφίους Προέδρους ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη τ Κεκλεισμένων των θυρών την Τετάρτη οι Τρικαλινοί Δικηγόροι είχαν την  ευκαιρία να ακούσουν τους τρεις υποψηφίους Προέδρους ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη τ Rating: 0

Ατυπο “ντιμπέιτ” στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων, με στιγμές έντασης

Ατυπο “ντιμπέιτ” στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων, με στιγμές έντασης

Κεκλεισμένων των θυρών την Τετάρτη οι Τρικαλινοί Δικηγόροι είχαν την  ευκαιρία να ακούσουν τους τρεις υποψηφίους Προέδρους ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων.

 Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε  στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, οι δικηγόροι άκουσαν  τις θέσεις και τις απόψεις για τα προβλήματα του κλάδου και της κοινωνίας γενικότερα και καλούνται  να αποφασίσουν για την ψήφο τους , την ερχόμενη Κυριακή  ημέρα διεξαγωγής των εκλογών. Κάποια στιγμή, πάντως, ηυπήρξε ένταση, με αφορμή κάποια ζητήματα που τέθηκαν.
Την ψήφο των Τρικαλινών δικηγόρων διεκδικούν τρεις υποψήφιοι , ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος, κ. Δημήτρης  Κοντογιάννης , ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα έχουν μέχρι τώρα γίνει στον Σύλλογο, ο κ. Νίκος Γουγουλάκης, ο οποίος με μεστό λόγο και επιχειρήματα, ανέπτυξε τους λόγους για τους οποίους κατήλθε ως υποψήφιος,  επικρίνοντας τις παραλείψεις αλλά και πράξεις της σημερινής προεδρίας, αναπτύσσοντας  τις θέσεις του για τα ζητήματα του Συλλόγου, και ο κ. Χρήστος Σταμόπουλος, ο οποίος συνέδεσε τα γενικότερα πολιτικά ζητήματα με τα προβλήματα των δικηγόρων.
dik7 dik1 dik2 dik3 dik4 dik5 dik6

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή