Ατύχημα από λανθασμένη εκτίμηση στην Οιχαλία Reviewed by Momizat on . Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη και ζευγάρι από την Οιχαλία σημειώθηκε το μεσημέρι  (1:45 μ.μ) στην επαρχιακή οδό Πετρωτού-Τρικάλων στο ύψος του εργοστασίου Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη και ζευγάρι από την Οιχαλία σημειώθηκε το μεσημέρι  (1:45 μ.μ) στην επαρχιακή οδό Πετρωτού-Τρικάλων στο ύψος του εργοστασίου Rating: 0

Ατύχημα από λανθασμένη εκτίμηση στην Οιχαλία

Ατύχημα από λανθασμένη εκτίμηση στην Οιχαλία

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη και ζευγάρι από την Οιχαλία σημειώθηκε το μεσημέρι  (1:45 μ.μ) στην επαρχιακή οδό Πετρωτού-Τρικάλων στο ύψος του εργοστασίου ΕΔΡΑΣΗ.

Ενα Ι.Χ. επαγγελματικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Πετρωτό στο οποίο επέβαιναν ένα ζευγάρι από την Οιχαλία συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο με επιβάτες 2 ηλικιωμένες γυναίκες με κατεύθυνση προς Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS, η οδηγός του δευτέρου οχήματος μάρκας BMW ενώ κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό επιχείρησε να στρίψει αριστερά σε αγροτικό δρόμο ενώ στο αντίθετο ρεύμα κινούταν εκείνη την στιγμή το Ι.Χ. επαγγελματικό αυτοκίνητο μάρκας RENAULT με οδηγό τον Κ. Γ. κάτοικο Οιχαλίας με την σύζυγό του. Ο οδηγός από την Οιχαλία δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έπεσε μετωπικά με δύναμη πάνω στην πόρτα της συνοδηγού της BMW το οποίο κατέληξε σε χωράφι

Από την σφοδρή σύγκρουση εγκλωβίστηκε η συνοδηγός της BMW και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της , ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και η συνοδηγός που επέβαινε στο όχημα από την Οιχαλία.

Στο σημείο κατέφθασαν 3 ασθενοφόρα και μετέφεραν τις γυναίκες στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

Ερευνα για το ατύχημα διενεργεί το Α.Τ. Φαρκαδόνας

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή