Αυθεντικό φλαμένκο Palos στην “Κεντρική Πλατεία” Reviewed by Momizat on . H Παράσταση Αυθεντικού Flamenco PALOS είναι μια ιδέα της χορογράφου και χορεύτριας flamenco Ισαβέλλας Γαλαίου, με στόχο να παρουσιαστούν στο κοινό οι πιο αντιπρ H Παράσταση Αυθεντικού Flamenco PALOS είναι μια ιδέα της χορογράφου και χορεύτριας flamenco Ισαβέλλας Γαλαίου, με στόχο να παρουσιαστούν στο κοινό οι πιο αντιπρ Rating: 0

Αυθεντικό φλαμένκο Palos στην “Κεντρική Πλατεία”

Αυθεντικό φλαμένκο Palos στην “Κεντρική Πλατεία”

flamH Παράσταση Αυθεντικού Flamenco PALOS είναι μια ιδέα της χορογράφου και χορεύτριας flamenco Ισαβέλλας Γαλαίου, με στόχο να παρουσιαστούν στο κοινό οι πιο αντιπροσωπευτικοί ρυθμοί της τέχνης.
Οι μουσικές και οι χορογραφίες της παράστασης, έχουν ως θέμα την αλήθεια της τέχνης του flamenco και τους λόγους για τους οποίους γεννήθηκε. Κοινωνικός ρατσισμός, φτώχεια, περιθωριοποίηση, φόβος, πόνος, συναισθήματα φιλτραρισμένα μέσα από μια ασταμάτητη ανάγκη για λύτρωση και ελπίδα. Palos είναι οι ρυθμοί του flamenco. Οι ρυθμοί του flamenco είναι συντονισμένοι με τον ρυθμό του ήχου της καρδιάς. Τον δυνατό ήχο της καρδιάς των αδικημένων ανθρώπων. Τον πρώτο ρυθμό-ήχο του flamenco.
Συνοδοιπόροι της στην υλοποίηση της παράστασης PALOS είναι ο τραγουδιστής από το Cadiz της Ανδαλουσίας, Alvaro Ramirez Romero και ο κιθαρίστας Sergio Gomez από την Σεβίλλη. Με μεγάλο σεβασμό στις ρίζες και στην παράδοση του τραγουδιού και της μουσικής flamenco, συνέβαλλαν επάξια στο να δημιουργηθεί μια παράσταση που θα αντικατοπτρίζει την δυναμικότητα της τέχνης.
«Ο στόχος της παράστασης είναι να συντονιστούμε με τα πιο απόκρυφα συναισθήματα των θεατών, να εκφράσουμε εμείς αυτό που νιώθουν εκείνοι, αυτό που έχει ριζώσει μέσα τους και τους βαραίνει, να τους ανακουφίσουμε και να τους δώσουμε ελπίδα. H παράσταση  Palos συνδέει το παρελθόν του flamenco, τις αγωνίες για την επιβίωση των καθημερινών ανθρώπων που το δημιούργησαν με τις ίδιες αγωνίες που έχουμε και εμείς σήμερα, δημιουργώντας  την κατανόηση της υπέρτατης δύναμης του ανθρώπου. Της δύναμης εκείνης που κρύβουμε όλοι μέσα μας και πολλοί επωφελούνται από το να την ξεχάσουμε. Δεν θα τους το επιτρέψουμε. Ισαβέλλα Γαλαίου»
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΧΟΡΟΥ FLAMENCO-CRISTINA HOYOS ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ
ΣΕΒΙΛΛΗ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ : 1.30 ώρες (με ένα δεκάλεπτο διάλλειμα)
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
BAILE : ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΓΑΛΑΙΟΥ
CANTE : ALVARO RAMIREZ ROMERO
TOQUE : SERGIO GOMEZ

ΕΝΑΡΞΗ 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 8 ΕΥΡΩ

http://www.youtube.com/watch?v=JM0T7fXSIZw
http://www.youtube.com/watch?v=p9qgYu6Dsng

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή