“Αυλαία” αύριο Τρίτη για τις Πανελλαδικές Reviewed by Momizat on .   Με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας ολοκληρώνονται αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λ   Με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας ολοκληρώνονται αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λ Rating: 0

“Αυλαία” αύριο Τρίτη για τις Πανελλαδικές

mathites

 

Με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας ολοκληρώνονται αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄)

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 17 έως και 24 Ιουνίου. Η Εξέταση και η Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου.Οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Οι βαθμοί των υποχρεωτικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου και στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Σημειώνεται ότι μετά τις 15 Ιουνίου θα προσέλθουν στα Λύκειά τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή