Αυλαία για το καλοκαίρι, ραντεβού τον Σεπτέμβρη από την Κιν/φικη Λέσχη Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ηταν μια υπέροχη βραδιά, αυτή της περασμένης Πέμπτης στη Ράξα. Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων αποχαιρέτησε τις προβολές της περιόδου 2013-2014, καλωσορίζοντας Ηταν μια υπέροχη βραδιά, αυτή της περασμένης Πέμπτης στη Ράξα. Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων αποχαιρέτησε τις προβολές της περιόδου 2013-2014, καλωσορίζοντας Rating: 0

Αυλαία για το καλοκαίρι, ραντεβού τον Σεπτέμβρη από την Κιν/φικη Λέσχη Τρικάλων

Αυλαία για το καλοκαίρι, ραντεβού τον Σεπτέμβρη από την Κιν/φικη Λέσχη Τρικάλων

Ηταν μια υπέροχη βραδιά, αυτή της περασμένης Πέμπτης στη Ράξα. Η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων αποχαιρέτησε τις προβολές της περιόδου 2013-2014, καλωσορίζοντας την περίοδο των διακοπών.

Σε όμορφο περιβάλλον, στο καφέ «Τσιαρονίκος», συντροφιά με μπυρίτσα και σουβλάκι, η ταινία «Ραντεβού στο Παρίσι» (Charade), με λαμπερούς πρωταγωνιστές, καθήλωσε τους πάντες. Από τα Τρίκαλα και από τη Ράξα, μέλη και μη της Λέσχης, σε μια όμορφη βραδιά, με γλυκιά ανάμνηση για το καλοκαίρι.

Το τέλος μιας χρονιάς με πολλές εκπλήξεις, με δράσεις που όλοι αγκαλιάσαμε.
Η προσέλευση ήταν σημαντική. Πιο σημαντική όμως είναι η σύσφιγξη σχέσεων η «ζεστασιά» που νιώσαμε όλοι, όχι μόνο σε αυτή την προβολή, αλλά και ολόκληρη τη χρονιά.
Λίγο πριν τις αποδράσεις για το καλοκαίρι, αποχαιρετούμε μια χρονιά με δράση σε πολλά επίπεδα: προσφορά ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, χρημάτων στο «Διογένειο» Οικοτροφείο, πάρτυ έναρξης, αποκριάτικο πάρτυ, μεταμεσονύκτιες προβολές, προβολή στην πισίνα του Αη Γιώργη προβολή στη Ράξα, διήμερο σεμινάριο κινηματογράφου, 2ο UMadeitfestival… μαζί με τις 22 προβολές μέσα στη χρονιά.

klt_aulaia klt_aulaia1 klt_aulaia2 klt_aulaia3

Όλα αυτά, με την αγάπη των μελών της Λέσχης, με τη βοήθεια των χορηγών μας, με τη συμπαράσταση όλων.
Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης, που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και συμμετέχουν στις δράσεις και τις προβολές

Ευχαριστούμε όλους, όσοι παρακολουθούν τις δραστηριότητές μας.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Τρικκαίων εν γένει, τον Δήμαρχο Τρικκαίων και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού θεάτρου για τις καρά καιρούς διευκολύνσεις τους.

Ευχόμαστε σε όλους, το φετινό υπόλοιπο του καλοκαιριού να είναι δροσερό, όμορφο, με την κατά το δυνατόν καλύτερη απόδραση για διακοπές και ξεκούραση, αλλά και κινηματογραφικό!
Από τον Σεπτέμβριο, και πάλι κοντά σας!
Καλό καλοκαίρι!

klt_aulaia4 klt_aulaia5 klt_aulaia7 klt_aulaia9

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή