Αυλαία με συναυλία για την έκθεση του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Reviewed by Momizat on . Με αφορμή την ολοκλήρωση της παρουσίασης της κινητής έκθεσης του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη με τίτλο: "Ελληνικά Λαϊκά Μουσικά Με αφορμή την ολοκλήρωση της παρουσίασης της κινητής έκθεσης του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη με τίτλο: "Ελληνικά Λαϊκά Μουσικά Rating: 0

Αυλαία με συναυλία για την έκθεση του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων

Αυλαία με συναυλία για την έκθεση του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων

Με αφορμή την ολοκλήρωση της παρουσίασης της κινητής έκθεσης του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη με τίτλο: “Ελληνικά Λαϊκά Μουσικά Όργανα” στο «Κουρσούμ Τζαμί» (13 Δεκεμβρίου 2014 έως 4 Ιανουαρίου 2015), θα πραγματοποιηθεί Μουσική εκδήλωση την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.

Στην εκδήλωση θα παίξουν παραδοσιακά όργανα και θα τραγουδήσουν μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, καθώς και μέλη των ΚΑΠΗ.

Επίσης θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι τοπικοί λαϊκοί οργανοπαίκτες και θα δοθούν έπαινοι σε επιλεγμένες ζωγραφιές, με θέμα τα λαϊκά μουσικά όργανα, μαθητών των δημοτικών σχολειών που επισκεφτήκαν την έκθεση.

 

Πρόγραμμα Τελετής λήξης

 

1. Απολογισμός έκθεσης

2. Βράβευση παλιών μουσικών

3. Βράβευση έργων ζωγραφικής

Συναυλία

1. Μαθητές από Μουσικό σχολείο (20 λεπτά)

2. Μουσικοί, χορωδία από τα ΚΑΠΗ (20 λεπτά)

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή