Αυξημένη κίνηση στα εμβολιαστικά κέντρα του νομού Τρικάλων από Υγειονομικούς και Εκπαιδευτικούς Reviewed by Momizat on . Tην Τετάρτη εκπνέει η διορία για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, οι οποίοι, σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης, θα τεθούν σε καθεστώς αναστολής της εργα Tην Τετάρτη εκπνέει η διορία για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, οι οποίοι, σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης, θα τεθούν σε καθεστώς αναστολής της εργα Rating: 0

Αυξημένη κίνηση στα εμβολιαστικά κέντρα του νομού Τρικάλων από Υγειονομικούς και Εκπαιδευτικούς

Αυξημένη κίνηση στα εμβολιαστικά κέντρα του νομού Τρικάλων από Υγειονομικούς και Εκπαιδευτικούς

Tην Τετάρτη εκπνέει η διορία για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, οι οποίοι, σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης, θα τεθούν σε καθεστώς αναστολής της εργασίας τους.

O αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης επανέλαβε ότι το μέτρο της αναστολής εργασίας όσων υγειονομικών δεν έχουν εμβολιαστεί έστω και με την πρώτη δόση, από την 1η Σεπτεμβρίου, όπως έχει αποφασιστεί.

Στα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού Τρικάλων η κίνηση από την περασμένη Πέμπτη παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη με εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς οι οποίοι προσέρχονται να εμβολιαστούν.

Η εικόνα αναφορικά με την προσέλευση αναμένεται να ξεκαθαρίσει απόψε το βράδυ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή