Αυξημένο ενδιαφέρον για ακίνητα σε Βόλο και Μαγνησία Reviewed by Momizat on . Αυξημένο είναι σε ποσοστό 20% το ενδιαφέρον εν δυνάμει αγοραστών από διάφορες περιοχές για τα διαθέσιμα ακίνητα του Βόλου και της Μαγνησίας γενικότερα, πλην όμω Αυξημένο είναι σε ποσοστό 20% το ενδιαφέρον εν δυνάμει αγοραστών από διάφορες περιοχές για τα διαθέσιμα ακίνητα του Βόλου και της Μαγνησίας γενικότερα, πλην όμω Rating: 0

Αυξημένο ενδιαφέρον για ακίνητα σε Βόλο και Μαγνησία

Αυξημένο ενδιαφέρον για ακίνητα σε Βόλο και Μαγνησία

Αυξημένο είναι σε ποσοστό 20% το ενδιαφέρον εν δυνάμει αγοραστών από διάφορες περιοχές για τα διαθέσιμα ακίνητα του Βόλου και της Μαγνησίας γενικότερα, πλην όμως ο χάρτης του real estate έχει διαφοροποιηθεί λόγω Αirbnb. Το αυξημένο ενδιαφέρον για αγορά ή ενοικίαση ακινήτων στον Βόλο εκδηλώνεται την τελευταία τριετία, αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς έχουν μειωθεί κατακόρυφα τα πωλητήρια και τα ενοικιαστήρια, όπως αναφέρουν επαγγελματίες στον κλάδο του real estate.

Οι περιοχές όπου στρέφεται το ενδιαφέρον για αγορά ακινήτου βρίσκονται κατά βάση σε μια ακτίνα από το κέντρο του Βόλου μέχρι τα Επτά Πλατάνια, «σε περιοχές που εξυπηρετούνται οι φοιτητές». Οι εν δυνάμει αγοραστές ζητούν ακίνητο σε καλή σχετικά κατάσταση, με το διαθέσιμο ποσό να κυμαίνεται κατά μέσο όρο από 40.000 έως 50.000 ευρώ.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή