Αυστραλία: Το Σίδνεϊ ετοιμάζεται για τον μεγαλύτερο καύσωνα των τελευταίων 120 ετών Reviewed by Momizat on . Εντατικές προετοιμασίες για την «υποδοχή» του πρωτοφανούς καύσωνα που αναμένεται να πλήξει το αμέσως επόμενο διάστημα την περιοχή του Ειρηνικού στην Αυστραλία, Εντατικές προετοιμασίες για την «υποδοχή» του πρωτοφανούς καύσωνα που αναμένεται να πλήξει το αμέσως επόμενο διάστημα την περιοχή του Ειρηνικού στην Αυστραλία, Rating: 0

Αυστραλία: Το Σίδνεϊ ετοιμάζεται για τον μεγαλύτερο καύσωνα των τελευταίων 120 ετών

Αυστραλία: Το Σίδνεϊ ετοιμάζεται για τον μεγαλύτερο καύσωνα των τελευταίων 120 ετών

Εντατικές προετοιμασίες για την «υποδοχή» του πρωτοφανούς καύσωνα που αναμένεται να πλήξει το αμέσως επόμενο διάστημα την περιοχή του Ειρηνικού στην Αυστραλία, πραγματοποιούν οι αρχές της Νέας Νότιας Ουαλίας και ειδικότερα του Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, οι θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου, καταγράφοντας το μεγαλύτερο ρεκόρ των τελευταίων 120 ετών, σε επίπεδο μέσου όρου. Στο παρελθόν, το Σίδνεϊ αντιμετώπισε θερμοκρασίες 38 βαθμών Κελσίου για οκτώ συνεχόμενες ημέρες, γεγονός που προκάλεσε μεγάλα προβλήματα, λόγω και των υψηλότατων επιπέδων υγρασίας.

Την Τρίτη (24/1), η θερμοκρασία άγγιξε τους 35 βαθμούς στις 9:30 το πρωί, ενώ στις 8 το πρωί, η θερμοκρασία έδειχνε 30 βαθμούς.

Σε ολόκληρη την Αυστραλία, ο Ιανουάριος που εκπνέει σε λίγα 24ωρα, έχει καταγραφεί ήδη ως ο πιο θερμός μήνας στην ιστορία

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή