"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Αυτά είναι τα τρία αγγελούδια που αγνοούνται με τη μητέρα τους στον Έβρο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρία μικρά παιδιά, ηλικίας μόλις 7, 5 και 1 έτους αγνοούνται μαζί με τη μητέρα τους, όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν προσπαθώντας να περάσουν στον Έβρο ανατράπηκε.

View image on Twitter

Σύμφωνα με το Bold Medya, που δημοσιεύει και βίντεο και φωτογραφίες των παιδιών, η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει την 36χρονη Άν Χατισέ Αχτσαμπάι και τα τρία παιδιά της, Αχμέτ Εσάτ (7 ετών), Μεσούτ (5 ετών) και Μπεκίρ Αράς (1 έτους) ενώ ο πατέρας, που επίσης επέβαινε στη βάρκα, διεσώθηκε, μαζί με άλλους τέσσερις επιβάτες.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

BOLD@BOLDmedya

Meriç’te Türkiyeli mültecileri taşıyan bot battı. Anne Hatice Akçabay ile 1, 5 ve 7 yaşlarındaki çocuklar Ahmet Esat, Mesut ve Bekir Aras’ı arama – kurtarma çalışmaları sürüyor. Çarşamba gece saatlerinde yaşanan olayda suya kapılanlardan 5’i ise kurtarıldı.

 

Σήμα για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει στείλει και η Interpol, καθώς κάποιος εκ των επιβαινόντων στη βάρκα φέρεται να έχει επικοινωνήσει με συγγενικό πρόσωπό του στην Αυστρία. Έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων διεξάγονται από την πρώτη στιγμή.

evros_aggeloudia_1

 

evros_aggeloudia_2

 

 

evros_aggeloudia_4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης