Αυτές είναι ειδήσεις: Αγόρασε μοσχάρια με κλεμμένη επιταγή Reviewed by Momizat on . Με κλεμμένη... επιταγή, ζωέμπορος από περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας αγόρασε μοσχάρια από την Ελασσόνα αλλά ο 36χρονος κτηνοτρόφος ήταν αυτός που συνελήφθη από τη Με κλεμμένη... επιταγή, ζωέμπορος από περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας αγόρασε μοσχάρια από την Ελασσόνα αλλά ο 36χρονος κτηνοτρόφος ήταν αυτός που συνελήφθη από τη Rating: 0

Αυτές είναι ειδήσεις: Αγόρασε μοσχάρια με κλεμμένη επιταγή

Αυτές είναι ειδήσεις: Αγόρασε μοσχάρια με κλεμμένη επιταγή

Με κλεμμένη… επιταγή, ζωέμπορος από περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας αγόρασε μοσχάρια από την Ελασσόνα αλλά ο 36χρονος κτηνοτρόφος ήταν αυτός που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. αφού στα χέρια του, κατέληξε η κλεμμένη επιταγή.

Η επιταγή αξίας 14.200 ευρώ είχε κλαπεί πριν από μήνες, μετά από διάρρηξη σε γραφεία εταιρίας στην Καλλιθέα Αττικής και άγνωστο πώς, βρέθηκε στα χέρια του ζωέμπορου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», την περασμένη εβδομάδα ο ζωέμπορος συμφώνησε να αγοράσει μοσχάρια από τον 36χρονο κτηνοτρόφο της Ελασσόνας καταβάλλοντας προκαταβολή ύψους 2.000 ευρώ και το υπόλοιπο της οφειλής να εξοφληθεί με επιταγή.

Ο 36χρονος απευθύνθηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας σε τραπεζικό υποκατάστημα της Ελασσόνας με σκοπό να εξαργυρώσει την επιταγή και όταν τον ενημέρωσαν ότι είναι κλεμμένη, αποχώρησε από την τράπεζα. Για να συλληφθεί τελικά προχθές το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ελασσόνας αφού στα χέρια του κατέληξε η επίμαχη επιταγή. Η επιταγή κατασχέθηκε ενώ ο 36χρονος κτηνοτρόφος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή