"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Αυτές είναι οι δύο Τρικαλινές καλλονές που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της ΣΤΑΡ Θεσσαλία!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πλησιάζει η ώρα που θα αναδειχθεί η νέα «βασίλισσα» της ομορφιάς στη Θεσσαλία, καθώς την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Μουζάκι Palace στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός και φυσικά θα γίνει η στέψη της νέας Star Θεσσαλία!

Οι Τρικαλινές υποψήφιες

 Η Ραφαέλα Πλαστήρα και η Ειρήνη Παπαγεωργίου είναι οι δύο Τρικαλινές οι οποίες εκπροσωπούν τον Νομό Τρικάλων.

rafaela-plasthraΗ Ραφαέλα Πλαστήρα είναι 17 χρόνων, Ελληνίδα γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ολλανδία. Κατάγεται από τα Τρίκαλα. Της αρέσει πολύ η φύση, το ποδήλατο και λατρεύει τα πατίνια της και την κολύμβηση. Το Fitness είναι η καθημερινή της ενασχόληση.

Τελείωσε το ολλανδικό λύκειο και συνεχίζει στον χώρο της Αισθητικής. Είναι πολύ ευαίσθητη στο θέμα των παιδιών και των μεγάλων σε ηλικία ανθρώπων γι’ αυτό και πολλές φορές βοηθάει εθελοντικά σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και σε οίκους ευγηρίας.

Το όνειρο της είναι να κάνει καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Όπως λέει αυτός ο διαγωνισμός θα της ανοίξει τον δρόμο να πραγματοποιηθεί το όνειρο της και να γνωρίσει καλύτερα και τον τόπο από όπου κατάγεται. Η ίδια νιώθει πολύ τυχερή που όλοι οι φίλοι της από την Ολλανδία την στηρίζουν καθημερινά μέσω της ψηφοφορίας μέσα από την σελίδα του διαγωνισμού, ωστόσο, όπως δηλώνει, δεν έχουν σημασία οι ψήφοι αλλά η αγάπη που λαμβάνει από πολλούς!

eirhnh-papagewrgiouΗ Ειρήνη Παπαγεωργίου είναι 23 χρονών και έχει μεγαλώσει στην όμορφη πόλη των Τρικάλων, όπου και τελείωσε το λύκειο. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών  και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό της. Ονειρεύεται να ζήσει και να εργαστεί στο εξωτερικό και  να ταξιδέψει  σε όλο τον κόσμο. Λατρεύει την φύση, καθώς και η ίδια κατάγεται από ένα ορεινό χωριό της Πίνδου, λατρεύει τα ιστορικά  βιβλία και ταινίες.

Θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και είναι οπαδός της  άποψης ότι όσα περισσότερα κρύβει μια γυναίκα τόσο πιο σέξυ είναι, αφού έτσι παίζει και εξάπτει περισσότερο τη φαντασία. Έχει συνεισφέρει ως εθελόντρια στην ομάδα του δήμου Τρικκαίων για την ιατρική περίθαλψη των προσφύγων που είχαν εγκατασταθεί στη πόλη.

Αγαπά τη ρουτίνα και η καθημερινότητά της πρέπει να είναι πλήρως οργανωμένη. Η ίδια θεωρεί ότι «Όλα συμβαίνουν για κάποιο καλό λόγο, όπως ακριβώς και ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς». Όπως λέει ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομοργιάς είναι ένα ταξίδι στο κόσμο της θηλυκότητας και της φινέτσας και είναι αποφασισμένη να τον ακολουθήσει μέχρι τέλους!.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης